Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 1

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těžce popsatelná ulítlá parodie o dvojici buranek ve středním věku, které se vydají na výlet do floridského přímořského letoviska. Plus je do toho tedy ještě zakomponovaná zápletka o tajemná záporačce a jejím ďábelském plánu s geneticky upravenými jedovatými komáry ... a mnoho dalších bizarních zhůvěřilostí :D Poměr trapných a vtipně trapných frků mi tady vychází tak zhruba půl na půl, což je ale vzhledem k jejich frekvenci pořád docela OK. Je to takový ten typ filmu, u kterého se patrně budete bavit, a zároveň vám z toho bude trochu stydno. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Tušil jsem do jaké bláznivé komedie jdu, ale rozhodně jsem nečekal, že se mě bude nakonec tolik líbit, až jsem se musel trochu stydět. Ale vlastně není důvod, protože to není rozhodně hloupý film i když jeho příběh nejde jednoduše vyprávět ;-). Absurdně nesmyslných a nečekaných situací je tam opravdu nepočítaně, takže se rozhodně nikdo nemůže nudit. Nebudu se však divit, když to nebude váš šálek kávy, protože je to takový mix komedie, sci-fi, muzikálu a špionážních filmů. Ze začátku jsem se bál, že to bude něco na způsob Cuky Luky, ale naštěstí ne. Taky jsem si při sledování vzpomněl na Austina Powerse, ale ani ten mu nesahá po kotlíky. Proto se neštítím tuto kuriozitku doporučit dále a snad najde víc svých spokojených diváků, které jí zvýší nespravedlivě hodně nízké skóre. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka. Naprosto svobodná věc, která si to ale může dovolit, protože Barb a Star nejsou jen zbloudilými maškarami z SNL, ale dokonale napsanými i zahranými charaktery, díky čemuž se ten film dokáže protáhnout i hluššími pasážemi. Je vlastně zázrak, že ten film má ve svém středu dvě konzervativní Karen, a přesto nemá nikdy potřebu se sehnout k obvious zesměšňování a politickým statementům. Zdravím Sachu Barona Cohena v Boratovi 2. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to. Nenáročná, jednoduchá ptákovina o dvou padesátnicích na dovolené na Floridě, které čirou náhodou narazí na zločince snažícího se všechny hromadně zabít. Spousta vtipů je trapných, pár se jich povedlo a pár hlášek je tak ujetých, až jsou vlastně dobré, ale suma sumárum je to prostě jenom průměrná komediální podivnost. Wayans a jeho postava špiona je totálně skvělá a zasloužila by si vlastní film, hlavní záporačka s malým čínským dítětem jako side-padouchem je taky vysloveně originální a pobaví a tohle jsou vlastně ty prvky, které film vynášejí do vod průměru svou neokoukaností a zábavností. Neurazí, nenadchne. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelná a šíleně ujeta komedie o dvou ženách středního věku a jejich dovolené, která se zvrhne v záchranu světa. Kadence fórů je kulometná a poměr trapnost a super fór je tak 80/20. Člověk tak nechápe co se před ním děje ale bizarním způsobem ho to baví až se přistihne, že se směje něčemu co není vůbec vtipné (muzikálové číslo Jamie Dornana je na úrovni nejšílenějších kreací Nicolase Cagea). ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama