Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Počítač Set se zblázní, zmobilizuje univerzální vojáky (oživení mrtví vojáci bez emocí), a snaží se získat kód, který má jenom Van Damme, a bez kterého bude brzy vypnut. Naprosto, ale opravdu NAPROSTO nezáživný děj. Béčko, céčkokdo ví, co to vlastně je. Zábava žádná – špatná akce, scénář, herci Stejně jako ve filmu nebylo nic, co by mě zaujalo, ani ta nejmenší drobnost, ani na těchto řádcích nenajdete nic zajímavého. Jen plácání na téma paskvilnosti druhého Univerzálního vojáka. Než ztrácet čas jeho sledováním, lepší se mu obloukem vyhnout!!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tá jedna hviezda je len za klip, ktorý propagoval film. Stupidná jednotka mala aspon príjemne odporného Lundgrena... __________Ľudkovia, možno mi nebudete veriť, ale pozrel som si to opäť asi po ôsmich rokoch a normálne som to dopozeral a J. C. sa mi zdal dokonca sympaťák. Vtedy dávno sme čakali zázrak a zrejme sme úplne prehliadali poctivú béčkovú zábavu... Idem na dve... ()

Reklama

GOREGASM odpad!

všechny recenze uživatele

Ukrutná blbost a velmi strmý kvalitativní sešup od prvního dílu, který sice nebyl taky žádný zázrak, ale natočil ho Emmerich. Pro dabléra Mela Gibsona, Mica Rodgers šlo o režijní premiéru a derniéru at the same time a naprosto oprávněně. Akce, na které by to mělo stát, je více než tragická od střihu po kreativní nasnímání. Ve stejné bažině se brodí taky celé herecké komando, kterému tentokrát svým neumětelstvím nekraluje Velký Žán (ale nasmějete se taky dosyta, hlavně jeho jako vždy nefungujícímu humoru), ale člověk s kapustou místo hlavy (no offense, neznám ho osobně ;-), Bill Goldberg, kterého je třeba vidět, abyste pochopili můj zaujatý postoj. Tohle ani s třemi promile. 0% ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto filmu nic nemám. Sice tu chybí Lundgren,ale zato zůstal Van Damme a po nějaké té době mu stojí v cestě nově Michael Jai White, který v té době byl jen nováček,ale jeho fyzické dovednosti byli na vyšší úrovni než dovednosti všech přítomných herců. Nemluvě v dnešní době. Bez urážky. Všechny přítomné herce mám rád. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jedná možnost je rozstřílet je na kusy. A doufat, že ty kusy nezačnou bojovat." Ok, takže už víme, že "náš" univerzální voják to dělá jen s novinářkama. Dobře mu tak. Při srovnání v prvním UV samozřejmě slabé. Bez jakéhokoliv srovnávání samostatně však mile ucházející. Je tam pár blbostí, u kterých člověk zakorutí hlavou (hledá-li někdo kód, který zná jen jeden jediný člověk na světě, je fakt úplně nejlepší znalce kódu za hledačem poslat na podnose). Škoda, že Michael Jai White nemohl ukázat více. 2.5* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel ve Waxahachie, Caddo Lake a Dallasu (Texas), v Los Angeles (Kalifornie) a v kanadském Georgetownu. (rafix)
  • Univerzální vojáci nosí brýlé značky Oakley, model Pro M Frame. (Jizni Tlapa)
  • Záběry z filmu použila do svého klipu „Crush 'Em“ kapela Megadeath. (Mandalorian)

Reklama

Reklama