Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 15

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 15

Recenze (143)

Aurus 

všechny recenze uživatele

9/10. Velké překvapení. Čekal jsem že tento film bude dobrý ale nečekal jsem že to bude až tak dobrý! Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Za mě skvělý film a jeden z nejlepších filmů tohoto roku. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Má to nakročeno k dospělejšímu humoru, ale nakonec zůstane jen u pokusu. Přesto mě to nečekaně bavilo, animace je hodně příjemná a byť zvířata v lidském světě nepůsobila zrovna uvěřitelně, téma zvířátkové bandy zlodějíčků je příjemně odlišné. Humor ujde a narážky na heist filmy potěší, je to prostě zapamatovatelný animák, narozdíl od spousty jiných z poslední doby. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Animovaná pecka, která je poctou Heist žánrovkám!  Po Zootropolisu a Rodině na Baterky je tu další animáč, který se mi hodně trefil do vkusu. Pojednává o partě zlodějů, kteří jsou zvířata žijící ve světě lidí ( na tohle jsem si musel chvíli zvykat a je lepší se nad tímhle faktorem moc nepozastavovat), jsou postrachem města, nemají konkurenci a jde z nich strach. Čeká je však jedna z největších loupeží a po krku jim jde krutopřísná Šerifka. Vlk a Had mě bavil nejvíc, charakterově asi nejzajímavější postavičky. Vizuálně je film na skvělé úrovni, různá přepadení a heist kousky jsou podány inteligentně a s přehledem ( jde vidět, že tvůrci mají heist žánrovky nakoukané), je zde i skvělá akce- autonaháněčka za doprovodu Chemical Brothers- Go instant goosebumps!, ale bavily mě i různé souboje či epičtější finále. Opět je zde spousta zajímavých detailů a komediálních vsuvek, které jsou moc fajn, ale co mě vyloženě šokovalo, tak nálož šílených zvratů, za které by se nemusela stydět ani Bondovka či kdejaký Thriller, snaha šokovat a překvapit zde funguje skvěle a to v animácích rozhodně nebývá zvykem, za to mají u mě Bad Guys velký plus. Rozhodně skvělá napínavá a zábavná jízda. Příběh 4/5. Akce 4/5, Humor 4/5, Násilí 0/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 8/10. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Webs, hit it. Poriadna partia ako sa patrí. DreamWorks sa opäť raz predviedol v tom najlešom svetle. Mám rád tieto zvieracie animáky, pôsobia ako moderné ezopove bájky. Pripadá mi to ako vhodnejšia a menej nátlaková cesta ako ukazovať na potreby riešenia kontroverzií dnešnej doby. Pán piraňa s mexickým prízvukom nikomu nevadil, naopak, pôsobil sympaticky. Líška ako starostka mesta bola ako stvorená na túto pozíciu. Vôbec nikto sa pri nej nepozastavuje nad tým či je to žena alebo muž. Zvieracia ríša povoluje autorom omnoho vyšší stupeň voľnosti a na detské publikum pôsobí ukážkovo edukatívne. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Heist animák, u ktorého by som podľa premisy čakal, že bude značne pomrkávať aj na dospelé publikum a odkazovať na známe filmové gangsterky. Nestalo sa, no zároveň nie je fér niečo také vyčítať rozprávke. The Bad Guys majú fajn štylizovanú animáciu (nie hyperrealistickú, kde sa postavám hýbe každý chlp na tele, práve naopak), zábavné heist scény a občas aj správne trefný humor. Problémom je, že to je celé dejovo predvídateľné až beda a s pribúdajúcimi minútami čoraz jasnejšie, že v tomto prípade je zámerom cieliť skôr na to najmenšie publikum a tak sa The Bad Guys za sto minút vlastne nedopracujú k ničomu vyslovene zaujímavému. Som presvedčený, že deti sa budú baviť kráľovsky a to bolo určite cieľom filmu, ale ja ako dospelý, 30-ročný filmový fanda som predsa len už rozmlsaný animákmi s nejakým posolstvom. Pixar v tomto hrá jednoducho oveľa vyššiu ligu. CELKOVO: 6/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)

Reklama

Reklama