Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

Koda 

všechny recenze uživatele

Sympatický, dobře provedený, bláznivý animák, který uteče než by řekl švec. Tady člověk klidně může fandit záporákům a nemusí se za to stydět. Dabing je výborný a nejvíce se mi tam líbil Petr Rychlý. Partička se kolikrát dostane do pěkných průserů, ze kterých až do poslední chvíle konce filmu musí vymotat. O to víc je to zajímavější, že člověk nečeká konec. Zasloužené 4 hvězdy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Docela strašný, jak amíci vymývají dětem hlavy. I průměrně chytré šestileté dítě, se pozastaví nad tím, jak piraňa a žralok chodí a dýchají na souši, proč mají některá zvířata lidské vlastnosti a jiná ne, proč jsou do toho zamíchání lidé... . I animák má mít smysluplné prostředí, ve kterém se odehrává. České děti odkojené večerníčky, které jsou jen málokdy hloupé, bychom takovým paskvilům vystavovat neměli. Obsahově je to taky dost slaboučké a profláknuté. Máme tady Úžasňákovi, Já padouch, Špióni v převleku...všechno o třídu lepší, vtipnější, nápaditější, chytřejší. Nebyl důvod dělat druhojakostní konkurenci. Velmi slabé 3* ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

The Bad Guys majú neskutočne našliapané akčné scény. Rýchle tempo, obrovské množstvo nápadov, kreativita a regulárna našľapanosť. Naháňačka na diaľnici so skladacou motorkou je jedna z najlepších, aké som kedy videl. A to nielen v animákoch. Je radosť na to pozerať. Celkovo sú Bad Guys perfektní vo chvíľach, kedy sa deje niečo napínavé alebo akčné. Samotné lúpeže majú nádych Dannyho parťákov a evidentne nad nimi režisér premýšľal. Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok tvoria dokonale zohraný tím zlodejov. Každý z nich má špecifické vlastnosti, vďaka ktorým sú tak úspešní. Je to jeden z najlepších animákov za posledné roky. A Vlk má neskutočnú charizmu. (25.8.2022) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dvanáct let od Megamysla, kterému jsem nedávno napálil pětihvězdu se Dreamworks vytasil s dalším animákem o zlounech....které možná už nebaví být zlí.  Minimálně jejich šéfa Vlka a je  asi jenom náhodou, že si ho stejně jako Megamysla střihl v českém dabingu Petr Rychlý.  Byl to dlouhou takový hezký návrat í do zlaté éry animáků při první polovině plné vtipu, hlášek, gagů, se nasazovaným nasazaného tempa. Navíc mi to asocialo mé oblíbené lupičské komedie.:D A to dokonce  dvěma zlotřilými plány najednou.  Dokonce jsem si říkal, že takhle jsem se u žádného nového amerického animáku z posledních let dlouho nebavil...možná od Zoootropolis.  Škoda, že tomu na  půlhodinu  trochu spadne řetez, i když nakonec je i finále určitě dostatečně akční a nadupané.  Takže pamatujte, parto! Dneska to rozjedem, rozjedem to s přehledem! Je pravda, že s takovými filmy se to rozjíždí snadno. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama