Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po deseti letech od svatby je Alicja rozvedená, Tomasz má novou partnerku a těší se s ní na dítě, zatímco na svého syna Kubu, kterého má s Alicjou, zapomíná - i platit alimenty. Alicja má dvě zaměstnání, peče dorty pro restauraci a dělá uklízečku v hotelu. Právě tam se přichomýtne k workshopu, který pořádá Sonia pro dívky, chtivé se provdat za milionáře. Sonia uzavře sázku, že dokáže výhodně provdat i uklízečku. Oblékne Alicji do luxusních šatů z butiku (které druhého dne vrátí) a zavede ji nejprve na pohřeb manželky milionáře Eryka, a pak na charitativní večírek zbohatlíků, kde se zalíbí nesympatickému superboháči Miturovi, výrobci frankfurtských párků. Toho Alicja brzy odmrští, protože se zamiluje do Adama... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Takovéto romantickoidní filmy nepatří až tak mezi ty, které bych vydržel až na pár výjimek do konce a to tím spíše pokud jsou americké. Opět až na pár výjimek. Ale právě kdyby to byl americký slaďák tak by byl asi za 2*, prostě jsem evropan a ta americká uječenost tu přeci jen nebyla tak znát, takže zaokrouhluji na 3*. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo slibně. Bohužel hlavní postava se z osamělé matky bez peněz které vám je líto časem změní na kurvu která neví co chce. Finální akt kdy vyjebe hned s dvouma chlapa je už fakt k posrání. No a osudový konec už je fakt k smíchu... ale na Poláky docela dobrý, to zase jo. 3/10 ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Tu romantickou linku bych si nejspíš dokázala i užít, kdyby nebyla zabalená v haldě trapností a žánrových klišé. Naštěstí v druhé půlce filmu poněkud ubylo alespoň těch trapných situací, příběh krásně podbarvila příjemná hudba a já se tím pádem skoro nechala přemluvit k ohodnocení snímku třemi hvězdičkami. (45%) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sličná polská děva pomyslně ojiždí čutálistu. A vzniklý pakt o útočení pohlavních hormonů nabývá sympatický rozměr. Úrodný polský klín Małgorzaty Socha je dobýván po humorné stránce sice skromněji, ovšem milovníci topořících se romantických kondomů mohou být spokojeni. A zástup figurek, které dotváří to správné klima pro chichotavé diváky, je poměrně lehce vtipně prezentován. Najde se profesionální ženský coach, jejíž rady vedou k rychlému zásunu (prstenu na prsteníček), načež nesmí chybět rozverná kamarádka povoláním taxikářka, správně arogantní boháč i zámožný milovník po přechodu. Polští soudruzi pod režijním vedením Filipa Zylbera ukázali, že se jejich filmová tvorba dá ustát, přičemž stát bude všem testosteronovým příznivcům polské plavovlasé krasavice v hlavní roli, která svůj romantický part chudé rozvedené matky s desetiletým mlíčím v péči zvládla noblesně, svůdně a sympaticky neafektovaně. Vesměs se jedná o sympaticky vyvedený počin pro příjemné romantické večery ve dvou. 8/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To už aj v Poľsku sa točia "evitovky"? Trochu som z toho prekvapený, keďže Poliaci vedia natočiť fakt dobré romantické komédie, ktoré sú moderné, no zároveň svojské a s príjemným dôvtipom. Akurát, že toto nebol práve tento prípad. Toto mi skôr pripomínalo americkú tvorbu a scenár á la Evita Urbaníková. Nápad mal síce potenciál, ale scenár bol dosť predvídateľný - na konci to síce vyzeralo, že sa človek dočkal prekvapenia, ale ... (veď uvidíte). Každopádne, napriek vkusnému vizuálu to neprekročilo ani len prah priemernosti. S dialógmi to nebola žiadna sláva (hoci sem tam sa zadarilo). Správanie postáv pôsobilo miestami až absurdne afektovane a v niektorých prípadoch boli postavy až neprirodzene idealistické. Ako zo ženského románu... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa nakrúcal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama