Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (62)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

1.série : milá,vtipná a i když nejsem holka,neznám tyhle rodinné tlaky a nikdy sem nebyl na speeddatingu,přišla mi životná a věřím,že se v ní dokáže spousta lidí najít.Johanna je sympatická,stejně jako zbytek postav (kupodivu tu není žádný vyložený debil - snad až na instalatéra) a těch šest dílů je akorát na to aby se divák nenudil...70% 2.série - tady už je to trochu horší.Vtipné je to méně a ta sympatická smolařka Johanna se začíná chovat chvílemi jako blbka a divák si začíná říkat,že si nejspíš za část smůly může sama.Nejednou mi dost štvala,ale naštěstí pak vždycky přišel moment,který to částečně vyžehlil...60%¨ jako celku tomu každopádně ty čtyři dám,protože narozdíl od jiných vánočních věcí se tohle celkem zdařile vyhýbá přehnanému vánočnímu patosu a i se základními klišé to operuje hodně opatrně. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflixu se zase jednou podařilo podstrčit mi seriál, o kterém jsem ani netušila, že existuje, natož abych si plánovala jeho zhlédnutí. No a protože byl tak chytlavý a svojí reálností a přirozeností mě okamžitě vlákal do děje, nakonec jsem ho dala skoro na jeden zátah. Hlavní herečka byla hodně sympatická, stejně tak soundtrack a norská atmosféra, kterou jsem nasávala plnými doušky. Moc mě to bavilo. A druhá série snad ještě víc, 5* ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá, svižná a oddechová norská záležitost, která potěší ve vánočním čase. Hezká a sympatická zdravotní sestra Johanne, má milující rodinu i práci, která ji baví. Jediné, co ji schází, je přítel. A proto se v adventu rozhodne, najít si nového přítele, a to nejen kvůli tomu, aby nebyla už sama, ale hlavně proto, aby uspokojila celou svou rodinu. Jenže nebude to mít vůbec snadné. Na to, že jsem se k tomu dostal jen tak náhodou, jsem se u všech 6 epizod moc dobře bavil. Má to velmi příjemnou hlavní hrdinku, další zajímavé postavy, především v podobě nápadníků Johanny, přívětivý humor, báječnou atmosféru vánočního Norska i podařený soundtrack. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený 6dílný kraťas, který si člověk rád sjede za jedno dopoledne, protože je to excelentně lidsky odvyprávěné a kouká se na to prostě dobře. Má to hromadu vtipů, vánoční atmosféru a samo o sobě zábavné téma, spolu s kvalitními dialogy a dějem je to skvělá záležitost na odpočinek. Ida Elise Broch je sama o sobě krásná a herecky si krade celý seriál jenom pro sebe, stejně tak jsou zábavné všechny vedlejší postavy ,ať už různí "divní" a dost weird nápadníci nebo kolegové a pacienti v práci. Super věc na konec roku, která se Netflixu povedla. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Můj první norský seriál. Zpočátku to vypadalo slibně, ale asi od 3. dílu se začala objevovat známá a provařená klišé (excentrická kamarádka, mnoho nápadníků, kárající šéfová atd.), která už mi tak trochu lezou krkem. Přidávání rodinných problémů (rodiče), malá rozmanitost prostředí a neuzavřený konec na dojmu (bohužel) nepřidaly. Super však byla chemie mezi hl. hrdinkou a Jonasem a celkem roztomilá vánoční atmosféra. *** Viděna 2. série: Slabší vývar z předešlých dílů s nenaplněným potenciálem. Hlavní hrdinka místy otravná. Pozn. Měla jsem radost, že jsem uhodla, od koho byly růže :) ** ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Johanne (Ida Elise Broch) si sundává červenou bundu a vzteky ji hodí na zem. Po chvíli ji ale má zase na sobě. (SONY_)
  • Když Jonas rapuje španělsky, cituje doslova závěrečnou scénu epizody Španělština (2009) seriálu Zpátky do školy (od r. 2009), kde Troy a Abed rovněž rapují španělsky. Text je složeninou řady španělských slovíček, ta jsou nicméně poskládána do veršů zcela náhodně pouze tak, aby se celý text rýmoval. (FIAT 500)

Reklama

Reklama