Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 2
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (62)

Wally 

všechny recenze uživatele

Nakonec 3*...i přes tu tragickou druhou řadu. První řada byla docela fajn...hlavní hrdinka pěkná a docela sympatická, situace do kterých se dostávala nebyly úplně hloupé...nejvíc se mi však líbilo to norské prostředí, sníh, na nákup hlavní ulicí na saních a hudba...samotný seriál tak nějak plyne, ale nějaký pocit ve mně nezanechal. Druhá řada byla tragická....hlavní hrdinka otravná, když ne opilá, tak každý díl souložící s někým jiným a tentokrát zápletka nefunguje, je to jen recyklovaná první řada...a finále k smíchu... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený 6dílný kraťas, který si člověk rád sjede za jedno dopoledne, protože je to excelentně lidsky odvyprávěné a kouká se na to prostě dobře. Má to hromadu vtipů, vánoční atmosféru a samo o sobě zábavné téma, spolu s kvalitními dialogy a dějem je to skvělá záležitost na odpočinek. Ida Elise Broch je sama o sobě krásná a herecky si krade celý seriál jenom pro sebe, stejně tak jsou zábavné všechny vedlejší postavy ,ať už různí "divní" a dost weird nápadníci nebo kolegové a pacienti v práci. Super věc na konec roku, která se Netflixu povedla. ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže první sérii jsem zhlédl na jeden zátah a těšil se na další řadu. Bohužel nevím co se stalo, ale ve druhé sérii mě eskapády Johanny nějak přestaly bavit. Nakonec mě přestala bavit i ona a já druhou sérii dokoukal jen do půlky. Už jsou to dva roky a stále mě ještě nepopadla chuť dokoukat to do konce. Tak vůbec nevím co se stalo. Změnil se seriál, já nebo co? ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tenhle miniseriál nejpříjemnějším překvapením z vánočních filmů a seriálů, které jsem zatím letos nově viděla. Bylo to hrozně milé, vtipné ale i dojemné, byly tam klišé i nečekané zvraty. Zkoukla jsem to za 24 hodin i s prací. Jsem ráda, že se můžu těšit na pokračování. V tom, kolikrát se Johanne dostala do situací, kdy nezbývá nic než jen awkward smích, jsem se úplně viděla. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka norské Bridget Jones už byla o poznání slabší- aby taky ne- znovu jedeme od 1. do 24. prosince, ale pořád je to parádní biják pro (nás) všechny, kdo se u sledování televize rádi dojímáme. Tenhle seriál, včetně svého následovníka- Veselých Vánic- se mi postaral o mnohem lepší Vánoce 2022, které jsem kompletně proležel kvůli nemoci v posteli. A potěšilo mě i to, že se tady do tolika záběrů připletla fábka, a že tady coby jedinou vánoční televizní klasiku zmínili naši Popelku, byť ji sundali kvůli tomu, že z ní moc dýchá východní Evropa. (Proto si ji asi museli přetočit.) Vánoce u našich jsou pro mě osobně vrcholem letošních Vánoc. Tohle mi fakt sedlo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Nápad na seriál pochází od dvou studentů, Amira Shaheena a Kristina Andersena, kteří jej jako pitch představili The Oslo Company. Inspirovali s v norských advetních seriálech, kdy se v rozhlase každý den pouštěla epizoda nějakého vánočního příběhu. Nechtěli však pro inspiraci používat jiné norské vánoční filmy a snažili se tak natočit vánoční film laděný jako norský seriál Skam (od r. 2015). Jejich hlavní myšlenkou pro seriál také bylo mít sympatickou hlavní hrdinkou, do které se divací budou schopni vžít. (hansel97)
  • Kvůli nečekaně vysokým teplotám se při natáčení první série musel dovážet sníh na plac z lešitě v Rørosu. (hansel97)
  • Když Jonas rapuje španělsky, cituje doslova závěrečnou scénu epizody Španělština (2009) seriálu Zpátky do školy (od r. 2009), kde Troy a Abed rovněž rapují španělsky. Text je složeninou řady španělských slovíček, ta jsou nicméně poskládána do veršů zcela náhodně pouze tak, aby se celý text rýmoval. (FIAT 500)

Reklama

Reklama