Reklama

Reklama

Ženská pomsta

Trailer
Česko, 2020, 88 min

Režie:

Dušan Rapoš

Kamera:

David Ployhar

Hudba:

Lešek Wronka

Hrají:

Mahulena Bočanová, Robert Jašków, Eva Vejmělková, Miroslav Etzler, Jana Paulová, Petr Rychlý, Jakub Kohák, Jiří Ployhar ml., Dana Morávková, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale mají stejný problém, který se snaží řešit v rámci psychoterapie. Jejich deprese a trápení mají společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky, často i nelehkých, let společného života. Spontánně je to sblíží a rozhodnou se, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta, bude pomsta. S tou si vzájemně pomůžou. Pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. Film je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavou ženské solidarity. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Odbornou pomoc by měl vyhledat především Rapoš, když si od manželky nechal vnutit tak dementní scénář. Muži jsou zde podle očekávání za totální hovada. Pro větší míru diváckého pohoršení sledujeme vrcholného politika, elitního manažera a slavného herce. Všichni samozřejmě dostanou za uši. Moc jsem nepobral, proč tam vlastně byl Kohák a Myslivcová alespoň mohla provětrat kůzlata. ()

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatní herci v hodně zbytečném filmu. Nechápu, proč Dušan Rapoš trávil dva roky nad něčím, z čeho nakonec ustříhal brak s názvem Ženská pomsta. Úplně trapný Zedníček a Mišík v epizodních rolích, příšerná Vondráčková s ostravským Rudou i Dana Morávková. Film bez jakéhokoliv vkusu, soudnosti a rozumu s otřesnou hudbu plný amatérské filmařiny a herectví. Snímek, který absolutně nepatří na trh, maximálně tak na TV Barrandov. Ale to fakt vážně. Místy to dokonce připomíná filmy Evy Toulové a Tomáše Magnuska. ()

Reklama

avogrebnork odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se ale bylo mi velmi trapně. Pocit studu za herce a herečky. I  oni musí platit složenky ale co je moc je moc. Bočanová hrůza, Vejmělková  velký trapný omyl.  Ani nevím přišlo mi jak kdyby byla dabovaná, a paní Paulová která vypadá pořád bezvadně se těž musela velmi ponížit.  To byl prostě špatný vtip. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na české poměry průměrná komediální fraška, od které divák nemůže čekat více, než prvoplánovou zábavu. Product placement se objevoval téměř všude, ale kupodivu to až tak moc trapně nevyznívalo. Vtipné to moc nebylo, jediný kdo to držel nad vodou po herecké stránce, byl Robert Jašków a Mahulena Bočanová. Za ty dva dávám dvě hoódně otlučené hvězďule. ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Upozornenie pre divákov, ktorí sa ešte nestretli s filmami Dušana Rapoša: Tento film spôsobuje nevratné poškodenie mozgu, deformáciu psychiky a malígne organické zmeny na pokožke. Pre tých, čo už videli nejaký jeho film: Hrozí akútna nauzea a morálna kocovina. A divákom, ktorým sa tento film páčil, sa odporúča vyhľadať rýchlu lekársku pomoc. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Na to, proč Jana Paulová přijala nabídku hrát ve filmu, řekla: „Předně kvůli osobě režiséra Dušana Rapoše, dále kvůli obsazení a také scénáři. Těšila jsem se na to, že se potkám s Evou Vejmělkovou, což je pro mě úžasně zajímavá bytost. Měly jsme podobný osud, obě jsme na nějaký čas přestaly hrát. Já se jen vrátila za kratší dobu, ona později. Také jsem byla zvědavá na první herecké setkání s Mahulenou Bočanovou a lákalo mě zahrát si partnerský pár s Petrem Rychlým.“  (SONY_)
  • Závěrečná scéna se měla odehrávat u moře. Mělo se točit buď v Turecku nebo v Egyptě. Ale kvůli zákazu cestování se štáb neplánovaně musel přesunout do Čeladné v Beskydech. (SONY_)
  • Když Karla (Jana Paulová) falešně tlumočí v Adamově (Miroslav Etzler) firmě z češtiny do čínštiny, odposlouchávají ji Mona (Mahulena Bočanová) a Sandra (Eva Vejmělková). Ve filmu jsou vidět vysmáté emoce a jasné reakce na obsah jejího tlumočení, přitom ale ani Mona ani Sandra neumí čínsky, takže by neměly vědět, o čem Karla mluví. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama