Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna nedá Jankovi znovu šanci, protože si myslí, že začal chodit s Karolínou. Zdeněk se rozhodne, že Lídu potrápí a s Konvičkovou předstírají, že spolu začali chodit. John překvapivě pochválí Romana za obchod, který za jeho zády udělal. A Kratinová začne žárlit na Kratinu. (TV Prima)

Recenze (4)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je sice vtipné sledovat marné snahy dát dohromady ty dvě hrdličky, ale co takhle se zeptat Janka na to, co k Týně cítí? Protože on je jediný, kdo nepopírá svoje city. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozy musely být nadšené, že si vzala pečovatelka do chlívku letní šatičky s velkým výstřihem, takže viděly podstatnou část svých jmenovkyň. Ale pracovat v těch samých později i v kuchyni, jako strávník bych byl nadšen méně. V Praze se porvali, ale pět melounů je fajn, takže vše je v pořádku. Akorát novinář prý něco ví. Zpět na venkov: Jedna žárlí, druhá se plete do vztahů jiným, třetí se bojí o dům, čtvrtá je pořád vlezlá, další si dělá šoufky ze sousedůa invalida jen čte a jí. Jinak vata, výplň, nuda. A stále covidové střídání postav. A co říkají karty? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama