Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedné noci tajemná postava přichází k nemocnici a do babyboxu ukládá narozené dítě. A i když se to na první pohled nezdá, právě tato událost zamíchá osudy několika rodin v jednom slovenském maloměstě – Adrián (M. Geišberg) a Nina Kalmanovi (K. Šafaříková) pracují jako projektanti a architekti ve firmě Ninina otce a již dlouho se neúspěšně snaží počít dítě. Ale po takové době se jako jediné východisko pro ně jeví pouze adopce. V rodině Važanových je otec Michal (A. Bárta) již několik měsíců pracovně v Rusku a matka Kristína (S. Norisová) zůstala sama na výchovu syna a nezvladatelné dcery. Kromě této zátěže se však musí vyrovnávat i s tíhou tajemství, o kterém nikdo nemá ani tušení. Nakonec v páru Fialových panuje nedůvěra a napětí, pramenící z toho, že Peter (M. Mitaš) před manželkou Martou (A. Karnasová) tají své gamblerství a dluhy, kvůli kterým je ochoten riskovat i stavařský byznys s Michalem a namočit se do věcí z nichž nemusí být návratu. Jeho žena jej však v první řadě podezírá z nevěry. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický rozjezdový díl, kde se hlavně seznamujeme s postavami. Postav je tu zatím kupa, a občas je zatím problém se v nich orientovat. Ale příběh vypadá směrem do dalších dílů slibně. Že by více časových linií? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dil slovenského seriálu RTVS je sice jen seznamovací na rozjezd, ale já nadsadím čtyři hvězdy, protože je od začátku vidět slušná řemeslná kvalita, dobré herecké výkony u kterých je vidět, že herci měli čas si scénář přečíst déle než jen deset minut před klapkou. Seriál s námětem babyboxů začíná sympaticky, tak snad to nesklouzne do fádní vztahovky jak od komerční televize. PS: Existuje na Slovensku nějaký seriál, kde by nehrál Alexander Bárta? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne dosti zmatené a takové neučesané. Příběh přeskakuj z obrazu do obrazu dosti nahodile, divák nemá ani šanci zachytit co a jak a navíc emoce po hercích kloužou jak voda po okenní tabulce. Spousta nelogičností se snad dále vysvětlí, ale zatím mne to moc nechytlo. ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Na začiatok famózne. Mitaš, Šafaříková, Višňovský, paráda. Scenár vynikajúci a presne v duchu verejnoprávnej televízie - bez bulváru, klišé a prízemných tém - réžia na úrovni a pre mňa osobne - Ružomberčania v akcii (Javorková, Fričová...), 5/5. Verím, že v tomto duchu to bude pokračovať aj naďalej, má to nakročené k výšinám, ktoré dosiahli Tajné životy... ()

toos 

všechny recenze uživatele

Nečekaně to na mě vypadlo z ČT. Má to zatím docela zajímavou atmosféru. Akorát mi teda moc nepřijde věrohodný, že by štíhlá žena dokázala skrývat pokročilý těhotenství stahovacím pásem a rozměrnými šaty. ()

Generi 

všechny recenze uživatele

Nebojím sa dať plný počet, pretože sú tam výborné herecké výkony- Anna Javorková, Alexander Bárta, Marián Mitaš, Soňa Norišová a iní a hlavne je to uveriteľné, dobrý scénar. Naozaj výborná práca!!! ()

Reklama

Reklama