Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého podvodníka Jimmyho Kilmartina chytí detektiv Little Junior Brown a nabídne mu výhodný obchod: svobodu za to, když se stane informátorem. Jimmy se takto dostává mezi dva nemilosrdné světy gangsterů a vládních agentů, před kterými se snaží navždy uniknout... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Za dvě hodiny jsem zpět.......... Nicolas Cage jako gangster mi tu moc nesedí a krátká Helen Hunt se svým pohledem "vystrašený velociraptor" se mi tady nelíbila vůbec. Příběh samotný je jednoduchý, držící se klasických pravidel a nevybočující z děje. Chvilkama je to zdlouhavé až nudné a někdy zbytečně zmatené. Jen další průměrná krimi. CITÁT - Červená mi přináší smůlu........ ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pracovníci castingu byli nejspíš hodně schopný, když se jim do takovýho nevýraznýho, nudnýho až podprůměrnýho snímku podařilo obsadit tolik známejch tváří. No co, aspoň jsem viděl Davida Carusa alias legendárního Horatia z CSI: Miami v celovečeráku. Nejlepší je ale vyšinutej astmatickej Cage zvedající na bench pressu místo čínky jednu buchtu - asi jediná scéna, která fakt stojí za vidění. ()

Reklama

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Takovej průměrnej snímek. Když Caruso na sobě nemá sluneční brýle, nestojí bokem ke kameře s rukama u pasu a neptá se: „Alex, co tu máme?“, je jeho výkon nevýraznej a nezachrání to ani jeho zrzavá čupřina. Helen Hunt nás opustila příliš brzo a Sam Jacksonů v 47 letech na mě působil spíše dojmem vychrtlého mladíka. A Cage to sám prostě utáhnout nemohl. I když role vyšinutého dršnáka, kterej posiluje tím, že zvedá 40-ti kilovou dí(ě)vku (chci vidět, jak by zvedal mě ;-)), mu celkem seděla. Nejbáječnější ovšem byla ta jeho bílá šustka, prostě k sežrání. Výborná akční scéna: Carusovi je k nohám přikopnuta pistole, Cageovi je podán inhalátor :-) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Akce tu moc není, skoro žádná. Je to spíš taková kriminálka, kde mě hlavně zaujal hlavní herec David Caruso, který je nyní znám především jako hlavní představitel seriálu kriminálka Miami a New York. Nicolas Cage zajrál záporáka dobře. Film má táhlý příběh. Nic jiného mě ve filmu neoslnilo. Tak je to tak na půl. 50% = *** ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ani si nepamätám kedy som sa naposledy tak neuveritelne nudil pri thrilleri. Správna dávka napätia by už z názvu tohoto žánru malo byť samozrejmosťou ! Asi ma okolitý autori komentárov zlynčujú ale mne pripadal Nicolas Cage( inokedy u mňa R.E.S.P.E.C.T.) vo svojom teplákovo - šušťákovom outfitte viacmenej smiešny než "skvelý" či "lahúdkový". Taktiež David Caruso na mňa pôsobil ako kulisa z House of wax. Proste obrovské sklamanie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Aby se mohl natáčení snímku účastnit, udělal si David Caruso přestávku v natáčení TV seriálu NYPD Blue (od r. 1993). (Terva)
  • Filmový klub je ve skutečnosti malou nevyužívanou obchodní kanceláří, stojící hned vedle restaurace McDonalds v městské části Queens v New Yorku, která byla designérem Melem Bournem upravena speciálně pro potřeby filmařů. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo v legendární věznici Sing-sing v Ossinigu na Hunter Street 354 a ve státech New York a New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno