Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalá filmová hvězda Candy (Drew Barrymoreová), odsouzená za daňové úniky, najme svou ambiciózní dublérku Paulu (rovněž Barrymoreová), aby místo ní vykonávala veřejně prospěšné práce. Když si Candy uvědomí, že může Paulu využít jako náhradnici ve všech oblastech svého života, aby unikla stresujícímu tlaku slávy, vyvine se mezi nimi nepříjemný vztah spoluzávislosti. Paula se však chopí své nové identity se vším všudy, ukradne Candy kariéru i přítele a nakonec ji dokonce vyhodí z domu. Candy teď musí přežít ve skutečném světě, zatímco Paula lpí na životě celebrity, o kterém snila. (HBO Europe)

(více)

Recenze (21)

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Dru, čo si mi to zrobila? Tu je vidět, že i z fajnych a krasnych hereček se časem stanu klasicke a protivne roby a jedine co musim uznat je, že to z tim alkoholem ani drogama nemusela moc hrat a ja ji to vjeřym. Jinak mam z toho pocit jak po kolonoskopyjy a pro zlepšeni nalady a vymazani te otřesne Dru si budu muset puztit Andilky. Esli to tak  nezaživně, ale točila schfalně, tak to pak jo, ale i tak mi lebza nebere, proč ti fajni herci musi brat každy brak? Nesu chechtaky? Kdo šetřy, ma za třy by mělo byt asyk heslo těch milovanych celebryt, bo dnešni děcka se na ty devadesatkove filmy pro pamjetniky už nečuči a mě nebavi furt vysvjetlovat, že kdysi to byla taka dobra herečka. Doba je asyk zla a tak se hodi každa přyležitozt i z rypakem do guvna. Jedna hvjezda z nostalgije, ale inak z tim nevyplniž ani čas na hajzlu. Zdař buch! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak nejako sa mi chce veriť, že Drew Barrymore do "The Stand-In" vstúpila s dobrými úmyslami. Nie je to nič nové, že sa rozhodne prijať aj komické úlohy, ale mám pocit, že tu mala mať skutočne asi hlavnú rolu Melissa McCarthy. Potom by to asi fungovalo lepšie. Ale ťažko povedať. Pretože mám pocit, že komédia v tomto filme reálne vlastne ani žiadna nie je. S manželkou sme sa na tomto filme nezasmiali dokopy ani raz. Nič z toho čo sme videli nám neprišlo vtipné, žiadny dialóg nemal žiadny ráz ani údernosť. Pôsobilo to úplne bez chuti. Neviem či by som tu ohodnotil niečo vyslovene trápne do neznesiteľného levelu, ale to nič nemení na fakte, že komédia nefunguje. Príbeh ako taký podľa mňa problém nejako moc nie je ale. Verím celkom Candy (Cathy) čo prežíva, prečo sa rozhodla tak ako sa rozhodla a istým spôsobom apeluje na všetku tú falošnosť a fejkovosť, ktorú tento priemysel prináša. Ak to malo vzniknúť čisto pre tú myšlienku, okey... ale dal sa okolo toho napísať úplne iný a lepší film. Nápad zlý nie je a pracovať sa s ním dá. Len na to potrebujete lepší humor a lepšie srdce. A tu nebolo ani jedno. Hodnotenie: C- ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to zrovna film roku. Dobra premisa,ale nezabavny vysledek. Je to takova revenge fantasy o tom, jak je dehumanizujici byt celebritou. Osciluje to mezi komedii a eramatem,ale neni ani jedno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skrachovaná filmová hviezda, tak začína popis k filmu a ja sa len pýtam: to je cameo Drew Barrymore? To, že chlastá prvú ligu by som jej aj uveril, ale inak som väčšiu hereckú hystériu som už dlho nevidel a to mám odsledované aj slovenské ochotnícke zvratky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Drew je pořád fajn herečka. Sympoška. Film však stojí jen a pouze na ní, což mu, paradoxně, dost ubírá. Bez Drew nemá vůbec nic. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po 5 rokoch sa Drew vrátila na filmové plátno, čo ma celkom potešilo, len škoda, že nie v nejakom lepšom filme :( A pritom po scenáristickej stránke to nebolo vôbec na zahodenie. Ale tie komediálne tendencie za každú cenu tu boli fakt na škodu a skôr mi to pripomínalo ranú fázu Sandleroviek. Možno keby to bolo podané skôr ako dráma s jemným sarkastickým podtónom, tak by to malo o čosi vyššiu úroveň. Ale takto to bolo fakt dosť prízemné. To je veľká škoda, lebo Drew je skvelá herečka, avšak táto dvojrola jej moc nesadla. Ale aspoň za 2* to je! ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Jestli mi paměť dobře slouží, tak jsem nikdy nedal tak nízný hodnocení filmu o záměně identit/dvojnících atd, ale tohle byla fakt slabota u který mě trošku rozesmála fakt jenom jedna hláška.. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jestli může být i naivita naivní, tak jsme to viděli tady v tomhle snímku. Hloupoučké, ale "výchovné". Přesně to, čím si chcete vylepšit páteční večer. ()

WayDott odpad!

všechny recenze uživatele

Těch 30 minut mého života, co jsem se na tu kokotinu vydržela dívat, mi už nikdo nevrátí. To jsou na tom ty herci tak špatně s penězi, že vezmou i toto? Doprčič Drew, vždyť máš na víc! ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Herecke Drew Barrymore urcite dosli prachy a nemala na zaplatenie najomneho,tak sa dala ukecat hrat v tejto ubohej komedii,k tomu vsetkemu aj pohlad na nu samotnu napoveda,ze asi niekde bude problem,nemozem si pomoct,ale toto je mojimi ocami jasny odpad...:-) ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Docela kekel ... A přitom námět vůbec ne k zahození. A vlastně nevím, zda to bylo tak špatný od začátku, nebo až díky nachuja dabingu - věnovat čas ještě původní verzi, za to tento grc skutečně nestojí. Ty jo, koukla bych se na super komedii, až bych brečela ... asi smůla :D ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Jestli existují ženské komedie, tak to by mohl být tento případ.  Myšlenka zajímavá, ale zpracování je pro cílovou skupinu, do které nepatřím. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Pokus Drew o comback ? Slabý scénář a nelogické chování tedy slabá dramaturgie se podepsala na výsledku. Je to tak naivní až mi to připomíná že Drew nám chce sdělit že tento film je o ní a jejímu pohledu na slávu a hereckou kariéru, nevím. Jediné plus bylo že Drew to pořád sluší. Její filmová postava nakonec také pochopí že jako truhlářství ji daleko víc baví a její dvojníci zas pozlátko slávy vadí tak jak její předloze, zkrátka film na Nedělní odpoledne kdy člověk tráví skvělý oběd a nechce se moc zapínat mozek a tenhle film je tím pravým. ()

Reklama

Reklama