Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ztracení hoši jsou asi to nejzábavnější, co jsem s upíří tématikou viděl, nemám podobně laděné filmy rád, a tak jsem k tomuto přistupoval s jistým odstupem. Osmdesátkový feeling, řada herců i neherců (i rádobyherců), hudba ve stylu starých disko hitů, celá řada nezapomenutelných hlášek, "strašidelné" scény pravidelně se střídající s těmi humornými.. musím říci, že se mi to nakonec docela líbilo. Žádné klišé, a když už, tak následující scénou zahrabané pod koberec, svižný děj a rychlé velkolepé finále. Asi si to už nikdy nepustím, ale zhlédnutí nelituju. Alespoň teď vím, že když si přečtu televizní program, nepotřebuji televizi :P ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemozem Amenhotepzial hodnotit zvysne dve casti upirskej trilogie Lost Boys, jelikoz som videl len tuto prvu cast, a aj to bolo tesne po roku 1989. Reziser Joel Schumacher natocil vskutku posobivy horor, ktory prinuti divaka sa aj bat. Co vsak film trochu zhadzuje, je ta nestastna kombinacia horor -komedia : jediny pripad, kedy tato kombinacia n mna fungovala, bol Peter Jackson a jeho Bad Taste a Braindead. 67 % ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Problem tohohle filmu je, ze se Schumacher neumel rozhodnout, co ze to vlastne toci. Pominu fakt, ze prvni pulku se nic moc nedeje a na akci si clovek musi pockat az na zaver, kamen urazu je, ze sem nevedel, jestli mam bejt napnutej nebo se smat. Ze zacatku to jeste jakz takz funguje, sem tam nejaka napinava scena, sem tam naopak nakej vtipek nebo hlaska. Bohuzel ke konci uz je to proste tak smichany, ze se to tvari jakoze vazne a napinave, dokonce tu je par krvavejch scen, ale hlavne zasluhou silenejch hercu to vyzniva spis jak parodie. Herci totiz hrajou fakt dost bidne a nejvetsi pruser je Feldman, se svym jakoze drsnackym hlasem. Takze obcas jsem se bavil, obcas byl napnutej, ale rek bych, ze kolikrat presne opacne, nez to reziser zamejslel. Aspon, ze je film docela sviznej, zabavnej a hraje slusna hudba. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost zvláštni, první půl hodina se vleče, že minuty ubíhají jako hodiny a místy to má klišé, které je tak moc ohrané, až to neni hezké. Pak se konečně film rozjede a směřuje do závěrečné třetiny, která je luxusní akční žrádlo, kde krev teče po celém baráku, ale zároveň to má parádní napínavou atmosféru. Bráchové Sam a Michael sou dobře sehraní a chemie mezi nimi funguje, za to Frogové sou zase na pěst. Kiefer Sutherland zde ani tolik nehraje upíra, jako samotného ďábla a hraje ho na jedničku. A je to takové rodiné drama, školní drama, romantika, pak je to zase horor, uff no je tady hodně žánrů a ze začátku se to fakt dost těžko sleduje, ale ty tři budou, protože Jason Patric. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Banda big beatových upírů si užívá svou nesmrtelnost. V tomhle filmu nečekejte žádného Drákulu. Upíří horor v novém kabátu se skvělým soundtrackem. Zaplivaná Santa Carla, z tlampačů hrají The Doors, a gang řádících upírů se velkolepě baví dle svého gusta. Tenhle film je pro mě naprostý kult plný ikonických postav a hlášek. Milovníci tesáků musí vidět! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Film bol natočený za 3 týždne. (beso74)
  • Postavu Grega (Alexander Bacan Chapman) ve filmu zabijí upíři 2krát. Poprvé v autě s přítelkyní, podruhé u ohniště s partou přátel. (Fenk)
  • Scény na kolotočích byly točeny v přímořském zábavním parku Beach Boardwalk v Santa Cruz. Tento stejný zábavní park se objevil i ve filmu Bratrstvo spravedlivých (1986), ve kterém hrál rovněž Kiefer Sutherland. (Lucbric)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama