Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Vkusové vakuum definitivně uraženo. Ruku na srdce, drahoušci, vy kteří jste s chutí dali pořadům jako je Star Dance, Peče celá země, Superstar, Talent, X Factor, Hlas a já nevím kýho čerta ďábla ODPAD!... (ale samozřejmě že i já jsem to udělala..) , zkrátka nemáte pocit, že v kontextu s tímto a s Premiérem Tv Debilov, bylo nalezeno nové dno a výše uvedeným pořadům křivdíme? Svět jde do sraček, o tom žádná, jen mě zaráží, jak je to tempo raketové. A vy, které "zábavný pořad" minul, buďte tak hodní a podívejte se na to aspoň na celé tři minuty. Klečím před vámi, udělejte to! Rozumím tomu, že každý si chce vydělat zlaťáky, je mi fuk, kdo jaké role a v čem bere, povětšinou jsou to neškodné záležitosti, které své publikum mají, nemám zapotřebí urážet lidi s různým vkusem, protože není důvod. Větší část společnosti prostě tvoří lidé, kteří zapnou bednu a nechce se jim přemýšlet, protože jsou unavení, mají plno starostí, jsou osamělí, mají podělané životy nebo si jen nenašli cestu ke kvalitnímu filmu. Potřebují zapíchnout oči do čehokoli, co se hýbe a jednoduchý děj je více nesdírá. Herci mají příjem, divák neřeší. Fajnšmekr si pustí něco jiného. Všichni spokojeni. Budiž. Ovšem toto? Kdyby nasadili místo Zlaté masky Teletubbies, udělají líp a my tady budeme moci zvesela hovořit o umění. Palec dolů všem, kteří do této sračky šlápli. ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa Hnojky ide o "najúspešnejšiu show, ktorá kedy dobyla svet". Teraz neviem, čo je trápnejšie, či samotná show alebo tie priblblé upútavky na túto "show", ktorými sa z nej snažia spraviť niečo bombastické, čo už nikdy v histórii nič neprekoná. Akurát ma dokáže pobaviť, aké superorgazmy prežíva porota na čele s Hudákom, ktorý dobre že sa tam neodbaví, zatiaľ čo väčšina obecenstva pri TV znudene hodí poker face. Táto spevácka show nie je ničím výnimočná, takže neoplatí sa ani ňou čas zabiť. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Něco mezi odpadem a 5 hvězdičkami, záleží, jak moc jste při sledování zhulení. Asi největší bizár na českých obrazovkách. Nicméně vymysleli to Korejci a ti takhle chodí oblečení i na ulici, takže jim to nepřijde zvláštní. // A do prdele, Prima to odpískala. Takže už se nikdy nedovím, kdo je slon, netopýr a velryba :( ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se na televizi skoro nedívám, mnohým hrůzám neuniknu, protože můj počítačový koutek není odizolovaný od zbytku domácnosti. V případě tohoto pořadu musím přiznat, že jsem ho vůbec nepochopil. Na pódiu poskakují podivní "Jůheláci" a před nimi se trapně zviditelňují čtyři "celebrity" a já marně přemýšlím, co to mohlo komu přinést (kromě honorářů účinkujících). Pro mě jasná katastrofa. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem napsal v editu komentáře k Tvoje tvář má vadný hlas, bo jak se to jmenuje - vážně někdo dobrovolně kouká na pitvoření herců a zpěváků (asi) v maskách (a kdoví, jestli pod nimi jsou) a bude čekat x dílů a týdnů na to, jestli se nespletl a pod maskou zmrzliny nebo bubáka je ten nebo ta, jak si mysleli? Plus porota opět perlí a dělá, jak je nadšená a jak fakt, ale fakt neví, a přitom režie už má k jejich tipům připravené animované fotky obličejů lidí, které si porotci tipnou? By mě zajímalo, z které asijské televize se koupila licence na takový nevkusný a laciný bollywoodský formát. I když, to bych urážel indické filmy, tohle musí mít jiný název. Jo, a hlavní moderátor má přezdívku jako ostravská nadávka, to je taky něco. Baník, ... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Masky byly vyrobeny z polyuretanu, niklu, papíru, plastu, plyše, houby, textilu, LED světel – takže různorodý materiál, žádné speciální drahokamy použity nebyly. (TheSlezy)
  • Nejdražší a nejspeciálnější je maska Robota, která má led světla a různé záhyby, aby se v ní mohl účinkující pohybovat. Nejtěžší je maska Páva. Jeho křídla váží okolo 15 kg. Celý kostým má okolo 20 kg. (SONY_)
  • Pořad se kvůli utajení dokonce točil v zahraničí (Maďarsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama