Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tony nepochybně patřil mezi velké režiséry, ale i mistr tesař se někdy utne. Jak sám kdysi řekl Robert De Niro: Talent je ve volbě. V tomto případě však talent De Nira i Tonyho Scotta opustil. Příběh je sám o sobě těžce stravitelný a poněkud naivní. O nějaké mistrné režijní či scenáristické práci si divák může nechat zdát. Tento nedostatek bohužel ještě "vylepšuje" Wesley Snipes, jehož charisma á la Blade se vytratilo do neznáma, navíc role dobrosrdečného baseballisty mi přijde pro něj silně nevhodná, ale to je můj subjektivní dojem. Záchytným bodem pro tento přešlap je famózní De Niro, neboť díky jeho drsným pózám je tu nějaký potěšující klad. K chuti přijdou i Tonyho typické kamerové filtry a dešťové sekvence. Závěr po americku sentimentální a nudný, což se ovšem dalo předpovědět. Za mě je to mizerných 50%. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Zítra to bude rok co nás Tony Scott navždycky opustil. Z blížícím se smutným výročím jsem se rozhodl trochu doplnit jeho filmografii. Tenhle film je zářná ukázka toho kam až může dojít zápal a nadšení ve fandění. Pro mě je to spolu s Pomstou nejslabší setkání se Scottem. Což, ale není úplně jeho vina. Vizuál to má pěknej, stejně tak soundtrack. Spíš to vázne pro stránce scenáristické. Musím vyzdvihnout De Nira, to byl psychouš jak má být. Snipes se snaží, ale jak nikoho nezabije není to s nim ono. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Od Tonyho som čakal viac. Nie je to zlé, slušný príbeh a fajn herci (potešil hlavne Wesley), ale kedže sa jedná o Thriller, čakal som viac. Atmosféra dosť slabá a navyše mi to prišlo dosť naťahované. Koniec bol fajn, vlastne najlepší s celého filmu, ale čakať naňho skoro celý film, to aj ten Baseball bol zábavnejší, ktorému vôbec nerozumiem. 60% - 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klasický stalkerovský triler t.j. nie je to špička pod-žánru, ale ani dno. Akože ja na rozdiel od niektorých iných proti Wesleymi nič nemám, ale pri De Nirovi je naozaj zrejmé, kto je lepší herec a kto z nich má nižšie posunuté hranice herectva a poviem diplomaticky, že De Niro to nie je. Druhou stranou mince je, že ani on tu nepodáva nejaký strhujúci herecký výkon, čo je škoda, lebo keď v minulosti hral relatívne podobného magora v Myse hrôzy, bol z toho šokujúci psychotriler. Teraz je to len búrka v pohári vody, ktorej možno niečo špeciálne dodáva pre našinca špecifické prostredie bejzbalu, ale možnože práve v tom je problém, pretože nalejme si čistého vína, v našich zemepisných končinách sa nájde málokto, kto inklinuje práve k tomuto druhu športu. Scenár je predvídateľný a plný klišé. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

The Fan byl kasovně i vesměs podle recenzí propadák. Jde o další z filmů Tonyho Scotta, který proslul skvělými filmy, ale i naprosto průměrnými až podprůměrnými omyly, právě zde pak jde o tu druhou možnost. Robert De Niro má zajímavou roli, ale nějak mi k ní příliš nesedí, na druhou stranu Wesley Snipes si zde střihl jedno z těch svých lepších představení, kterých má ale v kariéře dost poskrovnu. Z dalších postav zaujme například Benicio Del Toro, který se také na hráče baseballu hodí až překvapivě dobře. Ačkoliv jde o veskrze průměrný thriller, ze začátku to tak vůbec nevypadalo, protože občas mi Scottova režie sedne opravdu dobře, což se povedlo zrovna zde, zvlášť když rozjezd byl vlastně nejlepší částí celého filmu. Za Gimme Shelter si 3* obhájím. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno