Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Baseball je lepší než život. Je spravedlivej." Tak to je fajn. Pro mě je sice spíše nudný, ale jestli je spravedlivý, tak mu taky fandím. Samozřejmě ne tak fanaticky jako "skvělý" nadhazovač Gil. Gil mě dost bavil, tedy dokud řešil problém kvality prodávaných nožů, ale jakmile se proměnil v psychopata, tak to u mě prohrál kontumačně. A jelikož si hvězdný Rayburn odpálil mé sympatie někde ve třetí směně, tak jsem začal fandit alespoň novinářce Sternové, protože ta se za svou zvrácenou povahu rozhodně nestyděla a na rozdíl od obou "hrdinů" s ní byla sranda. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro sa tomuto projektu bránil. Tony Scott ho ale prehováral tak dlho, až sa podvolil. A urobil chybu. The Fan je príšerný thriller a herec v ňom má ešte príšernejšiu rolu. Kde nie je dobrý scenár, tam nepomôžu ani efektné kamerové filtre. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Klasický stalkerovský triler t.j. nie je to špička pod-žánru, ale ani dno. Akože ja na rozdiel od niektorých iných proti Wesleymi nič nemám, ale pri De Nirovi je naozaj zrejmé, kto je lepší herec a kto z nich má nižšie posunuté hranice herectva a poviem diplomaticky, že De Niro to nie je. Druhou stranou mince je, že ani on tu nepodáva nejaký strhujúci herecký výkon, čo je škoda, lebo keď v minulosti hral relatívne podobného magora v Myse hrôzy, bol z toho šokujúci psychotriler. Teraz je to len búrka v pohári vody, ktorej možno niečo špeciálne dodáva pre našinca špecifické prostredie bejzbalu, ale možnože práve v tom je problém, pretože nalejme si čistého vína, v našich zemepisných končinách sa nájde málokto, kto inklinuje práve k tomuto druhu športu. Scenár je predvídateľný a plný klišé. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerny thriller o magorovi, ktory obtazuje svoju modlu, so sice jednoduchym beckovym scenarom, ktory nejde do hlbky, ale vdaka dravej Scottovej rezii to napriek dvojhodinovej stopazi ani na chvilu nenudi. A aj ked ma De Niro na konte o triedu pôsobivejsich psychopatov a magorov (Cape Fear, King of Comedy), tak jeho energicky vykon je natolko pôsobivy, ze film soji za to. Zvysok hviezdneho obsadenia je uz len do poctu a De Nirovi cely cas len nahrava. Najmä skoda, ze Snipes nemal moznost predviest lepsi dramaticky vykon. Ale holt scenar cely cas len klze po povrchu a neda prilezitost hercom predviest poriadne emocie ale len povrchne pózy. Preto pôsobi prerod De Nirovej postavy dost skratkovito. Nastastie jeho pózy su sakramentsky zabavne. Nakoniec si este pochvalu zasluzi Zimmerov soundtrack, ktory mi trochu pripominal jeho soundtrack z True Romance. A este ma prekvapilo mihnutie Jacka Blacka ako jedneho z technikov. Takze vysledkom je nadpriemerny thriller so skvelym De Nirom. Pokial neocakavate oscarove veldielo, tak budete spokojny. 7/10. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro je tradičně skvělý, ale i přes jeho nasazení je občas vidět, že nemá co hrát. Scenárista si s psychologií postav hlavu nelámal a vůbec, spousta věcí se stala prostě proto, že byly ve scénáři, jinak se totiž vysvětlit nedají. Výkony řemeslníků Tonyho Scotta a Hanse Zimmera taky tentokrát nejsou žádná sláva. Promarněná šance. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama