Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je bohužel něco jako trailer na sérii další a následující (?), že kterých se vlastně vyklube prequel k POZOR SPOILER k Prometheovi? Engineer v posledním díle byl totiž jasnej, stejně jako mlíko androidů a Matka a Otec. Osobně by mi to ani nevadilo, jen mi do toho nezapadá ta válka na Zemi. KONEC SPOILERU. Témata ohledně náboženství, válek, citů androidů a dalších jsou tu tak nějak nevytěžená, postavy kromě Matky a Otce jsou tu k prdu, o planetě se nedozvíme nic a kromě jednoho dílu je tu spousta zbytečné vaty. Jsem z toho seriálu zmatený, takže dám i zmatené hodnocení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ambiciózny sci-fi seriál, ktorý nestavia na akcii, ale naopak sa snaží byť tak pomalý, ako to len ide. Atmosféra je celkom vydarená, striedajú sa nám tu čisto béčkové scény, masky a kostýmy s tými špičkovými, až má človek dojem, že každý diel mal radšej točiť jeden režisér. Postavy sú viac menej všetky nesympatické, či išlo o zámer, alebo ide len skrátka o zhodu okolností a môj vkus, nedokážem presne posúdiť. Bohužiaľ však ide o seriál založený na viacerých inšpiračných zdrojoch, ktorý si podľa mňa behom desiatich častí nedokázal poriadne obhájiť vlastnú existenciu. Odpovede možno dostaneme v ďalšej sérii, vďaka ktorej by sa aj tá prvá mohla nakoniec ukázať ako vydarená. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo zaciatku, ked casti reziruje Scott je to velmi dobre. Hlavne prva cast bola fakt super. Udialo sa toho poriadne vela. Jednotlive casti hodnotim celkom vysoko, ale ako celok ma to zatial velmi nepresvedcilo. O co tam kua naozaj ide? Nemam rad, ked na konci serie clovek vlastne ani netusi co bude dalej.  Atmosferu to ma zaujimavu, zo zaciatku mi to prislo prilis nabozenske, ale zvykol som si. Je to trochu zvlastny serial, dost osobity, nelutujem ze som sa pustil do toho, len rovno by to chcelo dve serie. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, tak dal jsem tomu šanci znova. Před více než rokem jsem viděl asi 4 díly a dál jsem to nesledoval. Nyní jsem vydržel do 8. dílů téhle 1.série. Nicméně, první tři díly mě bavily, další tři byly už slabší, hodně se tam míchalo to náboženství a 7 a 8 díl - to už byla přímo zrůdnost. Celé to působí tak divně s ponurou atmosférou a já si tím náladu rozhodně kazit nechci. Nebudu se ani vyjadřovat k náboženství, což je věc, kterou jsem nikdy neřešil a řešit nebudu. Kdyby tenhle prvek tu nebyl, tak by to mohlo být o dost lepší. Mám rád Promethea i Covenanta, je tu jistá podobnost, ale díky tomuhle náboženství se to utápí do jednoho velkého nesmyslu. Je to škoda, začínalo to velmi dobře, ale další díly ani série už nedám. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po tejto prvej sérii ani neviem čo presne si mám o tomto seriáli myslieť. Je to zaujímavý nápad, že dvaja androidi vychovávajú v ateistickom presvedčení deti aby zabezpečili prežitie ľudského druhu. Na druhej strane sú tu veriaci, ktorý sa snažia o to isté ale nie pomocou androidov. Prostredie bolo vo svojej nehostinnosti dosť zaujímavé, ale aj po desiatich dieloch stále skrýva tajomstvá, na ktoré dúfam odpovie ďalšia séria. Zo začiatku sa mi to celkom páčilo, ale k záveru mi to prišlo trochu zvláštne. No úplne na konci je vidieť, že toho seriál bude vedieť ponúknuť viac. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama