Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen se dostane do problémů se zákonem a pokouší se zachránit ze svého života, co se dá. (Disney+)

Recenze (47)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mrknutí na 45 let starý seriál bylo to nezkonkurenčně nejlepší co FINÁLE seriálu předvedlo. Bohužel trvalo sotva minutu a pokračovalo klasickou Sulk… vážně to, že se čtyřicátníci chovají/mluví jako teenageři, je vtipné? Mě to přijde debilní. No a poznámku o “druhé sérii” považuji přímo za urážku (včetně toho potvrzení jak vznikají scénáře podobných skvostů co nyní Disney plodí). ()

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle fakt ne. A to mě to začalo i celkem bavit, ale výsledek finále byl tak neskutečně stupidní (i když se snažil tvářit, že je děsně meta). Postava se klidně může jen tak zvednout a jít si scénáristům říct o happy ending. Pokud svět seriálu funguje takhle, tak mám pocity, že zhlédnutí předchozích epizod byla jen naprostá ztráta času. ()

Reklama

P_Neubauer

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, nevím jak to mám hodnotit. Jednou stranou mě bavilo sledovat She-Hulk jak rozhoduje o svém seriálu, druhou stranou takhle se zápletky opravdu neřeší. Pochopil bych to kdyby to jen něčemu trochu pomohlo ale aby to vyřešilo celý konflikt? Prorážení čtvrté stěny mám rád ale nemyslím si že by to mělo mít nějaký vliv na příběh, a už vůbec ne takhle velký. Návrat jedné postavy zcela zbytečný, představení jedné nové postavy zcela zbytečný, 9 epizod zcela zbytečných. Nehodnotitelné (radši). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obcas si zo seba vystrelit a napad s umelou inteligenciou Marvelu- K.E.V.l.N-om ma pobavil. Skoda, ze to cele posobilo tak trochu brakovo. Neviem, ci budem venovat svoj cas, nejakej buducej serii. Ale tak, ako v zavere povedal typek v portali - "it's all about tv-series" - alebo tak nejako. Uz z toho je jasne, ze tento brak na nas od Marvelu, zrejme budu metat stale a je len zrejme otazkou nahody, ci nieco z toho bude mat aj nejaky potencial. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatímco několik ostatních marvelovských sérií ztrácí ve finále dech, She-Hulk šlápla na plyn. Ano, dějově to nebylo úplně to pravé ořechové, ale bylo to roztomile meta, plné odkazů a mrknutí na fanoušky. Ostatně, celý seriál se nebral vážně a to platí i pro finále, které si utahovalo ze seriálu i toxických internetových reakcí a dělalo to s lehkostí a hravostí sobě vlastní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu se objeví robot jméno K.E.V.I.N a znamená to „Kreativní Entita Vizuálních Intermediálních Návazností“, v originále „Knowledge Enhanced Visual Interconnectivity Nexus“. Robota lze přirovnat k producentovi a řediteli Marvel Studios Kevinu Feigemu. (DominatorCZ)
  • V epizodě je zmíněna postava Mighty Thor jako Lady Thor. Tato postava i přezdívka „Lady Thor“ se objevily ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022). (Knowho)

Reklama

Reklama