Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Recenze (257)

Illy 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Jasně je tam nevyužitý potenciál, mohlo to jít víc do hloubky ohledně superschopností a fungování drogy jako takové... Ale slušná akce, kvalitní herecký ansámbl vynahrazuje a... za mě dobrý. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja mám proste takéto akčné sci-fi v obľube a preto aj tu som bol nadšený. Akcie je tam požehnane a po väčšine je natočená dobre, herci výborní aj keď nemajú veľa čo hrať potešia. Soundtrack trafený skvele, veľmi sa hodil. Na konci akurát keď si dal tú pilulku tak mohol mať nejakú inú power, takto to bolo príliš rýchle. Ale celkovo som spokojný, určite sa dalo vyťažiť omnoho viacej ale keď chcete zábavné akčné sci-fi rozhodne nesiahnete s týmto kúskom vedľa. U mňa solídne 4. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma, ze jedinou ustrednou "bledou tvarou" bol sympatak Joseph. ;) V celku poriadna somarina, obcas so zabavnym momentom, plna pocitacovych efektov, hlupych dialogov a logickych premetov. Tak trochu cajickovi X-meni bez rozpoctu a kvalitnej predlohy. "Dojalo" ma pouzitie vynimocnych vlastnosti vybranych zivocisnych druhov zvieracej rise. Dokument o pistolovych krevetach som videl snad este na strednej skole a teraz som prvykrat videl "inspiraciu" vo filme. Film neodporucam, je to fakt slabe ako caj. Kto pozera len kvoli Foxx-ovi, bude sklamany. 38% ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to hezky! Jako Netflix fakt jede, ale tohle byl jeden ze slabších kousků, samozřejmě díky scénáři! Jinak efekty a celkově co droga umí bylo hezké a taky bylo hezký vidět Levitta po dlouhé době v nějaké akční pecce ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Netflix: rychle neco natocme at je to bomba.. sezenme nejaky znamy ksichty, trochu posapokalypticky, sci-fi atmosfery, s nastrikem avangers a bude to bomba.. ne ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný. Tedy, bylo to naivní, triky žádný zázrak, dialogy lehce nablblé a obsazení moc nesedělo, kromě hlavní hrdinky, ta byla vcelku uvěřitelná. Ale na stranu druhou děj rychle odsýpal, bitky koukatelné a jako celek slušná jednohubka. Za mne tři power hvězďule. PS: můj power (moje zviře) je lenochod, dám si kapsuly a tři dny se nehnu z místa na stromě, tedy žádná změna. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Síla síla tohle je má síla. Už dávno som nevidel film ktorý ma na konci takto sklamal. Do polovice sa na to pozeralo dobre. Ústredná dvojica bavila, všetko sa to ale pokazilo 30 minút pred koncom kedy to stratilo "grády". Veľká škoda námet s tabletkou a superschopnosťami nebol zlý, ale ten záver ma sklamal. 4 hviezdy do polovice filmu, ale ako celok za 2. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Projekt Power je akcny sci-fi thriller,ktory urcite zaujme hlavne nametom,myslienkou,ktora stoji za to,nechybaju vyborne efekty,akcia ci hudba,herci sa mi tiez velmi ratali,ako zabava to funguje fakt dobre,bavil som sa...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Čakali by ste, že keď dvaja herci s celkom slušnou hereckou minulosťou sa podpíšu k nejakému akčňáku, ktorý vzniká v dielne Netflixu, tak v „najhoršom“ prípade to bude mať priemerne dobrú úroveň. No, od filmu „Projekt Power“ to nečakajte. S týmto filmom takmer nič nie je v poriadku. Nehovorím, že scenár neobsahuje potenciál pre natočenie pozerateľného sci-fi hero-akčného filmu. To však áno, že v tejto forme je to deravý, jednotlivé časti medzi sebou nemajú kohéziu a celkovo je to na úrovni nejakej C-vej low budget záležitosti. (Len v tichosti by som chcel spomenúť, že film má otvorený záver pre prípadné pokračovanie.) Z hereckej stránky je to také nemastné. Hlavné herecké esá tohto filmu J. Gordon-Levitt a J. Foxx nie sú dostatočne výrazní, minimálne nie na takej úrovni, čo by sme od nich očakávali. Chýba výrazná a rázna negatívna postava. Vypadá to tak, akoby jedinou motiváciou pre hercov (J. Gordon-Levitt a J. Foxx) boli peniaze. Fakt si pozorne prečítali ten scenár? Alebo ako náhle dostali ponuku, tak na to rovnou kývli hlavou? Inak si to neviem vysvetliť. Réžia mi príde taká, akoby ľavá ruka nevedela, čo robí tá pravá. Hudba taktiež nevýrazná. No, čo ešte povedať na záver? Opäť jeden podpriemerný a v tejto forme dosť zbytočný akčný film z dielne Netflixu. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu mi hlavou vířila jediná myšlenka. Představte si že máte skvělou myšlenku kterou chcete přetavit ve scénář s obrovským potenciálem ale vytvoříte neskutečně plytký scénář, který se dal vysosat jinak. A to je přesně tento případ. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Na to jak mě celý film hecnul v trailerech, tak výsledek je tragédie. Takový shit byl pro mě letos už akorát Bloodshot. Neuvěřitelná kupa chyb a nevyužitého potenciálu je film prosáklí skrz na skrz. Nesmrtelný Foxx, který je po prostřelení ramena totálně na dně a omdlí, tak o hodinu později (času který uběhne ve filmu) najednou rukou hýbe úplně v klídku a dokonce tam vyseká vše co mu stojí v cestě. At o nemluvím o tom jak se zajišťuje bezpečnost (obchodní jednání nejvyšších drogových dealerů jeden kokot s papírama v ruce? Loď kde mají největší poklad pro výrobu drog jeden sekuriťák u brány? atd. zkrátka odpad.) Vývoj vztahů mezi postavami totálně nesmyslný (když mě někdo unese, vyhrožuje že mi zabije rodinu, poté mě pošle na smrt a řekne že jsem jen krysa mezi minami, tak na 100% si ho zamiluju a budu mu mile rád pomáhat že bych klidně položil za něj život (myšleno IRONICKY). Hlavní postava nesympatická a totálně k ničemu (jako fakt? repující šestnáctiletá tlustá holka? to je spíš do parodie a ne do akčního filmu). Navíc ten rap bída. Špatný, špatný, špatný, nechápu jak se může mluvit o dvojce. Po tomhle si možná říkáte, proč tedy 1* (na hranici odpadu! a 1*). Je to jen kvůli ultra sympaťákovi Levittovi, který mě jako postava jediný ve bavil a některé vyobrazení schopností. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Myslenka je to zajimava. Ale nerealna. No, ono to nevadi. Vysvetlene tady taky vsechno neni...kde se power vzal atd atd. Hudba zajimava, rezie a kamera pro tenhle druh filmu klasicka (obcas to rozjeli s efekty), hlavne pak herci jsou fajn-i ta hlavni hrdinka, ktera me prekvapila :) ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální zápletka, jak jen originální lze ještě vůbec v roce 2020 být. Škoda těch nepovedeně natočených, nepřehledných akčních scén, které jsou u akčního filmu vcelku podstatné ... 65% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, béčko z produkce Netlfixu jak vyšité, ale zápletka i akce je zajímavá, trochu tajemná atmosféra (možná je to tím New Orleans, viz třeba Angel Heart). Motherfucker Jamie Foxx i Gordon Lewitt si sedli a je to taková béčkovější verze X-Menů s gore a docela slušným soundtrackem. Od režisérského dua Joost a Schulman jsem viděl oba Paranormal Activity a Nerve a zatím je jejich asi nejlepším počinem právě posledně jmenovaný film. 3* ()

Reklama

Reklama