Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Kromě sympatických hrdinů, kde jasně obě superhvězdy válcuje repující černoška, je ten film naprosto o hovně a naprosto nepřehledný. To potvrzuje i pár CGI akcí, které občas měly nápad (ten v mrazáku byl fakt cool), jinak mě to fakt moc nezaujalo. Vizuál fajnový, ale důkaz, že film byl slabý, je i to, že jsem u něj dvakrát klimbal. Velký a těžký (pod)průměr? 45% ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace The Boys nevyšla ani náhodou a jedná se tak o velmi mdlé a nudné dílo.. I když se začátek jevil celkem dobře, zhruba po půl hodině vám stejně dojde, že vás vůbec nezajímá o co ve filmu běží a vlastně vám ani nesejde na osudech hlavních hrdinů. Je to zvláštní, jelikož je akce celkem průměrná a efekty jsou dobré. Obsazení hlavních hrdinů je také slušné až na několik vyjímek jako například tu školačku. Dávám odpad jelikož jsem film ani nebyl schopen dokoukat do konce. Takto promarněný superhrdinský film *facepalm* 10% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

I tento film stojí na osvěžujícím nápadu a neokoukaných kulisách: odehrává se v chudinských částech New Orleans, které symbolizují systémové selhání a jakousi "novou divočinu" podobnou té, kterou před lety představil vynikající anti-fantasy snímek Divoká stvoření jižních krajin režiséra Benha Zeitlina. Nová droga Power lidem odemyká skrytou genetickou superschopnost - avšak pouze na pět minut. Do rukou bezmocných se tak dostává lákavý zdroj moci, který okamžitě vede k nárůstu násilí a pochybnému naplnění vlastních tužeb. Právě v Robin, kterou energicky ztvárnila talentovaná Dominique Fishbacková, se nejvýrazněji koncentruje sociální poselství filmu. Afroamerická teenagerka se pokouší vystoupit ze zakletého systému, který v New Orleans zkolaboval a nikdy už se neprobral. Project Power chce být v první řadě frenetickým thrillerem se cyberpunkovými prvky. Nechybí mu solidní vizuální řešení rámované urbanistickou nocí, neony, slumy i kluby. Atmosféra je vtahující. Nakonec ale film zrazuje podobná věc jako spoustu dalších původních snímků od Netflixu: není ničím víc než součtem dílčích kvalitních částí, které však nevytváří funkční celek. Zádrhelů je celá řada. Vedle těkavosti a nedotaženosti nápadů je to především naivita, s jakou filmu přechází od vážnosti k nadsázce. I kladně naladěného diváka tato nevyrovnanost staví do pozice někoho, kdo si film může užít a ocenit jeho nápaditost, zároveň ale musí neustále omlouvat ledabylou návaznost scén a chabou dramatickou stavbu.To samé platí o audiovizuálním balení. Na jednu stranu se jedná o solidně vyhlížející a znějící produkt, který ale zejména v oblasti triků a střihu akčních scén mnohdy působí lacině. Cyberpunkový soundtrack Josepha Trapaneseho vyznívá ploše, spíše jako podkres futuristické počítačové hry. O to výrazněji z něj pak vystupují životné hiphopové prvky. A konečně: Project Power nemá kvalitního záporáka.Vzhledem k tomu, že nabídka hlavních streamovacích platforem stojí zejména na kvantitě, zařadí se Project Power nejspíš do zástupu filmů, jejichž nevytěžený potenciál brzy zavalí vlna dalších nedopečených projektů. Pozornost publika má tak krátké trvání, že na nějakou lítost prostě není čas. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Za prvné herecky je to skvěle zahrané a úžasný výber hlavních představitelů, kterým to společně šlape jak hodinky. Příběh je zajímavý, originální a napínavý. Krásně rozvržený děj. S přítelem se na hodnocení vůbec neshodneme, on to hodnotí jako blbost, já jako dobře povedené akční sci-fi. Rozhodně je to lepší než Bright s Willem Smithem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten film se tváří jak kdyby napočítal do nekonečna, ale přitom je nudnej jak Husákovi projevy. Jako jooo dvě tři akční scéna jsou mazlíci, když teda nepočítám naprosto trapný zpomalovačky, opakovanou potřebu tvůrců ukázat jak pilule učinkuje v organismu, jako ke konci mě už to vysloveně sralo a bylo mě úplně šumák kdo tam zdechne. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama