Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inteligentní, ale nemotorná osmnáctka Quinn se zapřisáhne, že se dostane na Duke, a stane se kvůli tomu závodní tanečnicí. (Netflix)

Recenze (37)

drake31 

všechny recenze uživatele

Work It neprináša nič prevratné na poli tanečných filmov, a už vôbec nie filmov ako takých... Avšak, je to príjemný, rozkošný film, ktorý je vytiahnutý z priemeru báječným-sviežim-energickým castom - Sabrina Carpenter, Liza Koshy, a samozrejme Jordan Fisher, ktorého naprosto zbožňujem. Film má energiu, humor, srdce, a tonu cheesy klišé ktorým nedokážem niekedy odolať a niekedy fakt potrebujem k životu. 3.75* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hrozná hudba, všichni hrozně rádoby cool. Navíc jsem se nemohl zbavit dojmu, že ty taneční kreace jsem už někde v minulosti viděl. Nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Asi jsem myslel, že během vaření to vyplním něčím, u čeho netřeba hluboce přemýšlet. Pro děti asi ok, ale já u toho teda trpěl. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ne každý taneční film je kvalitní a zanechá za sebou stopu. Ale spousta z nich má dobrý příběh, jen špatnou choreografii, nebo super postavy, skvěle tančící, ale debilní příběh. To jsou fajn taneční filmy. Jenomže Work It není ani jedno z toho. Choreografie nic moc, jejich soupeři jsou parodie na tanečníky, ani jejich choreografie není nic úžasnýho, aby si z toho na Juilliardu sedli na zadek. Bez napětí, zajímavých postav a kreací to jen zanechává zvláštní poselství; pokud tě to baví, máš v tom srdíčko, tak ti všechno projde. Ani komedie to nebyla. 45 %. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Toto je film vážne iba z nudy a z neschopnosti niečo si z Netflixu vybrať. Obyčajne to tak dopadne, že si v tom prípade zvolí človek tú najväčšiu vtákovinu. Čo sa žiaľ potvrdilo aj v tomto prípade - otrasná hudba a hlavná herečka absolútne mimo realitu, potreby a aj jej schopnosti. Nezáživné, nudné a infantilné. Vhodné iba pre teenagerov, no len tých, čo ešte len začali s pubertou. Starší to už ofrflú. Podpriemer. 40/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V reále by si "Work It" zaslúžilo asi nižší rating. Ale niekedy človeku padne dobre si po ťažko dni sadnúť a pozrieť si niečo, pri čom môže jednoducho vypnúť a ísť s tým až do konca. A to je presne tento film. Je to predvídateľné, je to klišé, viete ako to celé dopadne, no dokázal som si to užiť. A možno najmä vďaka postavám. Quinn je celkom sympatická a je obdivuhodné, že Sabrina Carpenter sa dokáže usmiať ako Joker (Jack Nicholson), čož bolo celkom strašidelné. A chápem jej kamošku Jas, že po nej chcela, aby s tým pohľadom prestala. Tiež by som to nezvládol. Choreografie sú celkom dobré a aj spôsob ako dokážeme nájsť v sebe svoj vlastný rytmus. To sa mi páči. Niektoré veci musíme cítiť. Nedajú sa proste naučiť z kníh. Hudba okey, no miestami som si povedal, že je veľmi dobre vidieť, prečo moderná hudba úplne stráca chuť. Je tu pár fakt zaujímavých "hitov" (No no no no... na na na na na). Čo mi na filme vadilo asi najviac bol náš ružovovlasý zloduch. Jeho postava je klišé, je otravná a dokopy tam nič moc nepridáva. Je to jedine na to, aby bol vo filme nejaký konflikt, no dokopy ma všetky scénky s ním len otravovali. Nuda. Film je podľa mňa pozerateľný. Netreba od toho iba čakať veľa. Ale ako oddychový film to úplne stačí. Hodnotenie: C+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sabrina Tesár je jedna z možných budúcich kvalitných herečiek, ktorá dokonale zapadá do dnešnej doby svojim umelým obočím, na prekvapenie ju ale oslovil štýl Brežnev. Ja preferujem prirodzenosť, hoci dnes už v autobuse na mladom dievčati vidíte minimálne štyri umelé veci, aj keď má na tvári rúško - polmetrové nechty, aby zakryla svoje okúsané, nasleduje machuľa alebo fajfka fixou namiesto obočia, potom decimetrové riasy, že vás svojou dĺžkou škriabu na chrbte a ak máte náhodou biele tričko, tak vám na ňom od jej klipkania očami ostane ani Persilom nevyprateľný čiarový kód, no a nechýbajú ani umelo predĺžené vlasy po nejakom koňovi, ktorý o svoju hrivu už nestál. Kto vie, čo by sme videli ešte pod tým rúškom, ale určite minimálne krúžok v nose, aký sa dáva dobytku. Filmu tohoto typu Netflix vypľuje za rok na tucet. Zas nejaké tanečky, súťaže, pubertálne predbiehačky, no a samozrejme top klasa celého tanečného odvetvia je teplý černoch s ružovičkými vlasmi. Ako vravím, ja preferujem prirodzenosť. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o tanci, vášni a následování svého srdce. Není to moc originální, ale je zde díky talentovanému obsazení pěkná simulace hlouposti. A výborné taneční choreografie a chemie mezi postavami, které jsou tam etnicky americky korektně zastoupeny, že jsem měl pocit, že se to odehrává někde v Afghánistánu. . ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám prostě rád, jak je to celé sehrané a skvělá hudba, dobrý tanec. Slušní herci v pohodě příběh někdy super kousky, prostě když to je dobře udělané tak to můžu, po dlouhé době povedený kousek. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat film, který má tolik klišé na jednu minutu stopáže, ale i když by ho člověk chtěl nenávidět, tak to prostě nejde (nebo mně ne). Má to kouzlo Hříšného tance, dynamiku Let´s Dance, sympatické obsazení, slušné tempo, nadprůměrnou choreografii tanečních čísel a nebojí se to až překvapivě drsného humoru. Je to prostě takový "feel good" biják, který nemá větší ambice, než zabavit během pátečního večera. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická šablóna s challenge idealistickým motívom. Ale téma tanca tomu výrazne pomohla a viacmenej zachránila tento film od šedého (pod)priemeru. Postavy boli sympatické, štýl humoru sa držal na celkom dobrej úrovni (dokonca niektoré dialógy boli aj celkom vtipné) a celý ten tanečný amaterizmus v začiatkoch formovania TBD bol fakt na parádu. Spád filmu bol prirodzený, aj keď s výrazne predvídateľným dejom (až príliš), ale vďaka všetkým pozitívam, ktoré som už vymenoval, to bol celkom príjemný film, no a tie tanečníčky (hlavne Liza Koshy) stáli fakt za to! 3* ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Údajně Inteligentní, ale nemotorná osmnáctka v podstatně méně inteligentním a ničím výjimečném filmu maximálně tak na žehlení. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevím, taneční film, kde nikdo neumí tančit? jako trošku přehnaný, choreografie se mi absolutně nelíbila a nebýt Sabriny asi bych dal o jednu hvězdu méně. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak jdeme si od začátku odškrtávat klišé tanečních filmů 1) holka co dělá u nějaké taneční skupiny posere to a vyhodí ji (máme) 2) aby se dostala na vysněnou školu na , kterou ani nechce musí někde tančit (máme) 3) z původní skupiny ji vyhodily (viz bod 1) tak si musí založit novou (máme) 4) z kvalifikace postoupí jen díky tomu, že někdo nedodržel pravidla ne díky svému talentu (máme a máme) 5) změní priority a opustí svou skupinu před finále pak zase změní priority a vrátí se zpět a vyhrajou (máme, máme, máme) 6) ve filmu se musí objevit homosexuál (máme) - naštěstí tady to nervou do diváků tak na sílu jak v Feel The Beatu Pokud to porovnám s tématickým podobným letošním Feel The Beatem (shodou okolností taky od Netflixu) tak je to lepší má to minimálně dvě vtipné scény (mrtvý důchodce a 50 odstínů šedi) na hlavní herečku se dobře dívá a jde na ní vidět, že prostě prochází progresem na rozdíl od Sofie Carrson, která tam byla od začátku nejlepší a nejlepší i zůstala nezaregistroval jsem ani jednu protivnou postavu na rozdíl od těch děcek z Feel The Beatu. Choreografie je na vysoké úrovni. Je docela škoda , že vše musí končit klišém , že musí vyhrát co tak pamatuji byly pouze dva filmy kde to končily tím, že ve finále nevyhrály a poučily se jeden byl Backstage tuším a druhý některý díl Lets Dance 80 procent. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejná kvality jako v případě Feel the Beat. Krásná hlavní protagonistka, neurážející taneční téma a průměrná zábava. Zároveň stejné chyby v podobě neopuštění již tisíckrát zaběhlých klišé a chybějící inovace. Nejsem nijak uražen, ale už by to chtělo, aby toto téma někdo chytnul za koule a měl odvážnější přístup k jeho zpracování. Ne každý film musí mít hned happy end. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Je to samozřejmě postavené na klasickém schématu a ten se do puntíku splní. Pozitivem jsou ale sympatické postavy a humor, který nebývá zvykem. Co mi ale zůstane vryté do paměti nejvíc, je obočí Sabriny Carpenter... ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava u které můžete vypnout a chvíli nemyslet. Příběh předvídatelný, ale to vůbec nevadí, protože se na to hezky kouká. Liza Koshy mi tam nějak nepasovala. Nevím, zda to tak připadalo jen mě, ale ta holka si byla až moc jistá sama sebou a svým...ehm...hereckým umem. Oproti tomu - Sabrina Carpenter je moc sympatická slečna. Mezi ní a Jordanem Fisherem to hezky jiskřilo. Jinak je to opravdu to samé pořád dokola. Ale já na to vždycky skočím. ()

Reklama

Reklama