Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sajrajt z vesmíru v podobe slimákov sa množí v mozgoch americkej mládeže. Samozrejme, že ich tie slimáky pritom zabijú a ovládajú mŕtvu schránka, čím sa dostávame k zombie. Slovo, ktoré tu dokonca odznie ak by sme boli náhodou zmätení na koho sa to vlastne dívame. Debut najlepšieho kamaráta Shane Blacka sa vyznačuje skutočným fanúšikovským zápalom pre vec. Humoru by mohlo byť viac, niekedy sa zdá, že film nevie kam sa posúvať, každopádne ako jednohubka (oddychovka) neurazí. Jediné čo ma tak trošku zamrzelo je, že pekná Jill Whitlow sa po tomto kúsku nijako kariérne neposunula a nemôžem si ju vychutnať vo viacerých filmoch. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě horrorová klasika mého dětství, ale a teď pozor SPOILER! Nedávno jsem stáhl tento film z netu a je to jiná verze než původní, kterou mám s jednohlasým dabingem někdy z roku 1991 na staré vhsce. Chybí některé scény a závěr se liší. V původní (starší) verzi, kterou mám, se na konci znovu objeví detektic cameron, spálený na prach, rozpadne a z hlavy mu utečou "ještěrky" a schovají se na hřbitově, kde je vyzvedne vesmírná loď ze začátku. V této, pro mě nové verzi, končí film se záběrem na pejska a otevřeným koncem, což je docela blbý, protože takhle mi té dívky je líto, předtím to byl víc happyend...... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmto filmům nesouhlasím s těmi, kteří neustále dokolečka opakují "axiom", že dnešní horory nestojí za nic, že v osmdesátých letech bylo nejlíp... Blbost na blbost, čas a vzpomínky na staré časy mají velkou moc. Kdyby něco takového (ve všech ohledech stejně kvalitního) natočil někdo dnes, ani pes po tom neštěkne. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z doby kdy vznikali vynikající filmy tohoto žánru a Noc husí kůže jim rozhodně ostudu nedělá. Masky jsou na úrovni tehdejších hororů, teda až samozřejmě na nějaká výjímky (zatraceně špatný make-up) a gore efekty jsou pěkné. Se scénářem si hlavu nikdo nelámal a je krásně béčkový. Jediné co mě odrazuje od ohodnocení pěti hvězdama je fakt, že Noc husí kůže se pomalu rozjíždí - i když nutno říci, že na zábavě to nijak neztácí. Kluci se doplňujou v dobrých a hlavně vtipných hláškách, tím pádem film rychleji uteče do té hororové části. Škoda, že nejlepší řežba je až na konci a proběhne docela rychle (jakoby se tvůrci museli vlézt do 90 minut) a v tom nejlepším to prostě zbrkle ukončí - dokázal bych si to představit i o 20 minut delší, s tím že konečná likvidace by se mohla natáhnout třeba ještě někam do města, ale jakvidno asi zde zapůsobil strop rozpočtu. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nejake prerastene vesmirne pijavice spadnu na zem a robia z ludi zombikov. Z toho by mohol byt celkom slusny horor, ale postavy mestecka, ktore je v ohrozeni su neskutocne nesympaticke a tak mi nielenze bolo jedno kto prezije, ale miestami ma aj sralo sledovat osudy tych postav. Technicka stranka je v pohode. Miestami je to solidne krvave a miestami zase roztomilo zastarale. Takisto to ma tu prijemnu osemdesiatkovu atmosferu, ale kvôli fakt otravnym postavam som to mal problem aspon raz dopozerat, takz vysledok je pre mna podpriemerny. 4/10. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama