Reklama

Reklama

Helena a její chlapci

(seriál)
  • Francie Hélène et les garçons

Epizody(280)

Obsahy(1)

Helena Girardová začne studovat na univerzitě v Paříži. Na koleji se rychle spřátelí se svými novými spolubydlícími, s Johanou a Katkou. Už v prvním dílu dívky potkají tři mladé hudebníky - Mikuláše, Štěpána a Kristiána zvaného „Kuře“. Brzy po té začne každá z dívek chodit s jedním z chlapců.

Tento francouzský komediální seriál pro mladé se téměř celý odehrává v interiérech. Zvláštností české dabované verze je, že velká většina jmen byla počeštěna – z Nicolase se tak stal Mikuláš a z Etienna Štěpán. Volné pokračování u nás běželo pod názvem "Rozmary lásky". (decouble)

(více)

Recenze (167)

inutihar odpad!

všechny recenze uživatele

První ročník gymnázia a počátky TV Nova. Některé vzpomínky je lepší nemít - už tehdy mi z toho, jak to mé spolužačky prožívaly a o přestávkách neustále řešily, bylo zle. Navíc mi to hrozně připomínalo porno, ze kterého někdo vystříhal všechno souložení. Pak si pamatuji, že jsem to o pár let později viděl parodované v nějakém erotickém filmu/seriálu, který taktéž dávali na TV Nova a doplněné o sex už to smysl dávalo. ()

ClimbVibe

všechny recenze uživatele

Potkali se takhle 3 kluci a 3 dívky. Byla to velká kolektivní láska, která se odehrávala v pěti lokacích: pokoj studentské koleje chlapců, pokoj studentské koleje dívek, garáž, restaurace a posilovna... Sice žili trochu ve vzduchoprázdnu a mimo čas (-"Ahoj,na čem jste byli v kině?" -"Na novým Spielbergovi."), ale byla s nima dost sranda... tedy, když je vám na začátku 90.let 14 roků a BéHáčko už je trochu ohrané... ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

To se tak jednou sešlo pár žabojedů na ochutnávce odporného, mladého, sotva zkvašeného patoku, přiťukli si tím beaujelaus a přes své čmoudlé okníratěné xychty vychrlili pár úvah o financích. Například na téma, jak si nahrabat na blbech. A jeden, teď už nevím jestli to byl Žán-Brié nebo Kamém-Bért, nadhodil možnost falzifikace Béháčka od těch ignorantů vysídlených za ,,oceán Atlantique". A samozřejmě to bude lepší, intelektuálně na výši, vtipné a elegantní, vždyť jsme vydumali prakticky všechny krásy civilizace. A ani do toho nemusíme moc investovat, lépe než Delyn a Brendy hraje i poslední metař v žoldu země galského kokrhavce....Pár pytlíků a blbek, posmutnělých z hormonální nerovnováhy, nám zásobovalo obrazovky svými zjevy po docela dlouhý čas. A ta hezčí část ze spolužactva to žrala jako Mugabe člověčinu, takže nebohý Kulyk na to musel zízať tiež, chtěl-li se v průběhu nenucené konverzace nenápadně přiblížit ku ňadrům v rozpuku. ()

LogLady 

všechny recenze uživatele

Ať si říká, kdo chce co chce, já a moje starší sestra jsme tenhle seriál vysloveně žraly a já byla hrozně pyšná, že Helena je moje jmenovkyně :))) Samozřejmě, že mi bylo cca 6-7, ale stejně si myslím, že většina těch nejnižších hodnocení tady pochází od lidí, co to ještě v pubertě žrali taky a teď to chtějí zamaskovat... Nestyďte se, lidi, byl přece začátek devadesátek a to bylo všechno dovoleno!;) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bežalo to niekedy v druhom a treťom ročníku, keď som bol na strednej. Pár krát som si to pozrel, pretože o tom občas kecali baby, ktoré z toho mali celkom srandu. Tých 26 minút na jednu epizódu bolo tak akurát. Aspoň pre tých, ktorí nemali nervy na 45 minút s Beverly Hills. Najviac sa mi páčil ten blb, čo stále "akože" ignoroval svoju frajerku. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Cathy Andrieu a David Proux, kteří prvních 70 epizod tvořili milostný pár (v českém překladu pojmenováni Katka a Štěpán), byli nějakou dobu skutečně manželé a měli spolu dvě děti, Alice a Mathis. (Kri-kri)
  • Režisér Gérard Espinasse si ve 239. a 240. díle zahrál menší roli oplzlého fotografa. (Kri-kri)

Reklama

Reklama