Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pražskou kriminálku se dostaví člověk, který oznámí, že byl pod záminkou příjemně stráveného večera vylákán půvabnou dívkou na hausbót, kde byl posléze překvapen a oloupen jejím „žárlivým manželem a jeho bratrem". Povedený trojlístek podvodníků, který vydírá ženaté muže pod hrozbou prozrazení jejich milostného dobrodružství – Dan (K. Heřmánek), Kája (J. Schmitzer) a Jiřinka (D. Veškrnová) právě zpracovávají dalšího amanta – Pecu (J. Teplý), majitele autoservisu, když na místo činu přijíždí vůz kriminálky s předchozí obětí. Celá situace se vyhrotí právě ve chvíli, kdy Peca po rvačce spadne do vody... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omg díl s Jiřím Schmitzerem byl super, i když tam zase víceméně jenom existoval. ✨🫠 Proč reálně v žádným filmu nevyužili jeho potenciálu tak, jako třeba v Ypsilonce? No nic… tenhle díl mě taky docela bavil i přes to, že tam Jiří Schmitzer jenom existoval a choval se nějak divně. 🤷🏼‍♀️ Z celýho dílu jsem si víceméně zapamatovala jenom to, jak se poprali na té lodi, ale to si myslím docela stačilo, protože se tam stejně nic jinýho nedělo. 🥲 All in all desítka docela průměrná. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolik lidí má v Praze živnost na opravárenskou činnost? 10. Hmmm to se ten socialismus nikdy nemohl vybudovat, když soukromý podnikání byl problém. ( a to nemluvím o tom, že se kriminalista šokovaně podivuje, že když dá auto do autoservisu, že ho má za čtyři dny opravené) Případ je celkem dobrý, vtipný a dobře obsazený. ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Břéťa na zábavné dvojce ostrých týpků Heřmánek-Schmitzer předvede své pozorovatelské schopnosti, a dokáže tak, že není šéfem pro nic za nic. Rudla se blýskne znalostí počtu lidí, kteří mají v Praze povolení k opravárenské činnosti, jinak se drží stranou. JIříček opakovaně školí Kamila, ale nakonec oba případ (navzdory trošce čisté partizánštiny) vyšetří ve vzorné spolupráci a vyslouží si pochvalu před nastoupenou jednotkou. Navíc si Jiříček zamachruje s bouchačkou... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oběma pochvalu za dobrou práci a důtku za vyšetřovatelský úskok." Nepozorný Kamil a aktivní Jiříček přes vydírání ženáčů, imaginární vraždu a krádeže aut dospěli až ke kovbojské koncovce, která mě svou naivitou hodně pobavila. Jinak mě bavil hlavně chybující Kamil a taky "ranař" Kája, který byl ve své jednoduchosti naprosto roztomilý. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch výborného krimi seriálu nenechal tvůrce chladným a tak se rozhodli pro natočení dalších případů. První epizoda druhé série mimo jiné poukazuje na fakt, že ani policejní vyšetřovatel není lecjaký detektivní machr a že ne vždy jde tak jak by si sám přál. Podporučík Kamil Hamřík dostane případ se kterým nemůže hnout a po přidělení k výpomoci mladého kriminalisty se nakonec nečekaně dostanou k případu zcela jinému. Tvůrci se striktně drží zavedených pravidel a tak je policejní vyšetřování daleko reálnější a přesvědčivější. Dobře propracovaný příběh opět dobře natočený. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama