Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (103)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvápko...Má to napětí, překvapivé zvraty, dobrý vizuál a sountrack. Osobně doufám, že bude pokračování, protože chci sakra vědět jak to bude dál :-) . Nejvíc mě, ale zaujala celá myšlenka seroše, která popisuje prakticky stejnou situaci co panuje dnes na celém světě, ovšem natočen je už v roce 2019?! Za mě 90% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ruská produkcia zase prekvapila, teda, po filme Hardcore Henry asi ich najlepší počin. A jeden z tých lepších seriálov na službe netflix. Malo to poriadny spád, epidémia vyobrazazená veľmi dobre a tá atmosféra a mrazivé ruské prostredie stálo za to vidieť. Určite odporúčam všetkým obľúbeným užívateľom. A kľudne pozerajte v originálnej ruštine. Jediná škoda že tam neukazali viac nakazených ľudí. 4* ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už tu někdo psal, nepochopitelné jednání postav, které dělají vše pro to, aby si život co nejvíc zkomplikovali nebo zcela selhávali (třeba nehlídání si důležitých zásob, jako je jídlo, v době kdy se všude poflakují bandy hladovějících zoufalců, nehlídání si vchodů a dveří, když je kde kdo chce z různých důvodů odprásknout, nebo ve 2.sérii sex ve třech místo věnování se řízení vlaku, když ho sotva umí ovládat. Někdo onemocní nevyléčitelnou chorobou nebo se zblázní a luskuntím prstu je zase úplně v cajku apod.), Nepravděpodobné vztahy (autista a Polina). To nezodpovědné a hloupé jednání nepříliš sympatických uvřískaných postav, hlavně uječených ženských, mi iritovalo a kazilo zážitek z akce. Hlavně aby byla nějaká akce a dobrodružství, což je samozřejmě klad seriálu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEMÁ VÝZNAM TAJIT FAKT, ŽE V MOSKVĚ ŘÁDÍ EPIDEMIE. ŠÍŘÍ SE RYCHLE A MNOHA ZPŮSOBY, PODÁNÍM RUKY, KÝCHNUTÍM, ČÍMKOLI. KDYŽ JI CHYTNEŠ, KAŠLEŠ KREV A DUHOVKA TI ZBĚLÁ…“ /// Hodně emoční… (i negativní emoce jsou emoce…). Hodně dramatický… jako The Walking Dead. Ano, mají hodně společnýho (třeba, že hlavní hrdina je trošku debil. Trošku…). Ale uznávám, že mě to baví. Stejně jako „Živí mrtví“. Aby to nebylo jen obyčejný, určitě si všimnete zajímavýho stylu kameramana, včetně „postapo“ filtrů. Nesází na akčnost nebo zbytečný hororový scény. Prostě obyčejní lidé v neobyčejný situaci a v uvěřitelným prostředí… Pohodová záležitost, kterou lehce zvládnete za pár hodin a která navíc závěrem slušně navnadí na pokračování. (Jako The Walking Dead.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1. Knihu „Rusko sužuje pandemie“, kterou v roce 2011 napsala Jana Vagner, neznám. 2.) Nevím, jestli se mám nechat očkovat vakcínou SPUTNIK V. 3.) Thx za titule „Jakub Ženíšek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už som to niekde videl, už som to niekde počul. Taký som mal pocit z prvej série tohto seriálu, do druhej sa už púšťať zrejme nebudem. Akoby spojili bublinu plandémie covidu a všetky tie epidémie a karantény a do toho pustili soundtrack z Inception - tá podobnosť je vlastne skoro plagiátom. A nevytvoril som si žiadny vzťah k postavám. Nijaká sympatická tam totiž nebola. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Žena v baru tančí na píseň „Zhestokaya Lyubov“ od Fillppa Kirkorova. (Duoscop)
  • Důvod, proč Sergey (Kirill Käro) netrpí na nemoc z ozáření, jsou tablety Taren, které bere jako drogy. (UncleMorty)
  • Z důvodu sankcí uvalených během války na Ukrajině ztratil Netflix licenci na druhou sérii. (UncleMorty)

Reklama

Reklama