Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
  • USA Maid
Trailer 1
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Recenze uživatele Still_I k tomuto seriálu (4)

M (2021) (E06) 

Tenhle díl je asi nejhorší, co se bezmoci a úzkosti týče. Už jsem ho předtím viděla a tím pádem věděla, co se stane. Celou dobu jsem si zakrývala oči, jakoby šlo o děsnej horor. Protože přesně takový jsem z toho měla pocit. Alex si za některé věci určitě může sama, ale tenhle díl jasně ukazuje, že všechny její problémy se vždycky odvíjí od stejného základu - toxického Seana a vztahu s ním. Kdyby ho v životě neměla, vše ostatní už zvládne. ()

Malý koník (2021) (E07) 

Andie MacDowell je tady tak přesvědčivá, že úplně zapomenete, že koukáte na seriál. Fuj. ()

Lov na medvěda (2021) (E08) 

Psychologický profil Seana, jako toxického manipulátora (jehož řešením je pití) je zpracovaný velmi dobře a realisticky. Stejně tak skvěle zahraný. Budete ho nesnášet ()

Ovace (2021) (E10) 

"I am going to tell her that the M stands for Maddy." Moc mě mrzí, že tímhle dílem to končí. Vydržela bych sledovat příběh AlexMaddy ještě dlouho. Jistě by bylo dál co vyprávět. Ani po povedeném hořkosladkém zakončení to nebudou mít jednoduché. Sean si sáhnul do svědomí a jeho rozhodnutí mi přišlo lidské a uvěřitelné. Charakter hlavního "záporáka" nakonec nezůstal jen černo-bílý. ()

Reklama

Reklama