Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
  • USA Maid
Trailer 1
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (4)

Služka (2021) 

Strašná síla! Až taková, že jsem u toho měl tendenci nahlas cosi naléhavě sdělovat televizi. To když už se Alex chovala ale jo divně- pod vlivem všech těch neblahých okolností a nemoci, která se u ní na základě toho rozvinula. Mám pocit, že zejména některým ženám přijde ten seriál jako hotový zjevení. Schválně si kvůli tomu prolezu všechny komentáře. Jen mám obavu, že týraný ženy alkoholiků a jiných psychopatů na Netflix moc nekoukají. P.S.: Před pár lety mi v negativním slova smyslu trochu zamotala hlavu manželka fotografa Jindřicha Štreita, která v dokumentu o svém choti hodila do placu moudro své babičky, která ji poučila, že od zlého se neutíká. Já naopak říkám (a klidně vám to i podepíšu), zdrhejte a neohlížejte se. Máme jen jeden život a je děsně krátkej. ()

Poníci (2021) (E02) 

Kudla, to je zatím tak dobrý..! ()

Zloděj (2021) (E05) 

Ta holka je totálně ztřeštěná, ale ta její zásadovost je okouzlující. Stejně jako celej tenhle seriál- jeho dosavadní průběh. Myslel bych si, že je to autorská věc, vystřídalo se ale na ní málem všechno, co má ruce a nohy a schopnost vyslovit “action”. Tenhle způsob práce nechápu- zvlášť u seriálu, který není epizodický a jednotlivé díly na sebe navazují. Já bych chtěl vědět, že jsem Alex nechal ve druhém díle podrbat z nervozity na hlavě, a že ji to v pátém nechám záměrně zopakovat. Funguje jim to, takže ten model nemůže být špatný, ale jak to vzniká, kdo si všímá podobných drobností (a ony tam jistě jsou), to je mi vážně záhadou… ()

Malý koník (2021) (E07) 

Je to ironie, vidět Andie McDowell v téhle neveselé roli zrovna na Hromnice (2.2.2022). Doufám, že se znovu neprobudím do dneška, protože tohle už znovu vidět nepotřebuju. Je to dost silný, abych si to pamatoval všem časovým paradoxům navzdory. ()

Reklama

Reklama