Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
  • USA Maid
Trailer 2
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (10)

Za babku (2021) (E01) 

Protože mám těch seriálů rozkoukáno samozřejmě málo, bylo třeba přidat do portfolia loňskou polozapomenutou pecku, u níž hned zkraje můžu říct, že našich dalších pár večerů doma bude vyplňovat měrou vrchovatou. ()

Poníci (2021) (E02) 

Já ta prachobyčejná dramata o těžkostech všedního života zkrátka žeru a když je ústřední postava ztvárněna tak milou a pohlednou herečkou, tak je vyhráno. ()

Mořské sklo (2021) (E03) 

Alex furt určo fandím, Seanovi jako ortodoxní hater alkoholu ani trošku, kdo mi ale nejvíc leze krkem, je Paula. Scéna s hamburgerovou večeří je demonstrací nespravedlnosti a hlavně vychcanosti tupých. ()

Kašmír (2021) (E04) 

Zapojení Tindru do příběhu kvituju, co mi ale dohnalo k poslední hvězdě, je promluva dvou žen z opačných životních protipólů, které si mají navzájem nač stěžovat a následně se chápat a soucítit. ()

Zloděj (2021) (E05) 

Kdo nezná Billyho Burkeho, pravděpodobně se ochudil o jedno z nejlepších dramat, které jsem kdy viděl. Ano, mluvím o zostudně podhodnoceném Okrsku 49. Tudíž Billyho moc rád vidím tady v roli Alexiina otce. ()

M (2021) (E06) 

Trošku musím proti proudu, Alex se neocitá ve vůbec tak složité situaci, jak nám prezentuje, jen upřednostňuje zásady před příležitostmi. ()

Malý koník (2021) (E07) 

Tenhle seroš se profiluje do těch, kde vám vadí skoro všecky přítomné postavy. Jen ten Nate je sympaťák, soucítím s ním v lecčem víc, než by kdo čekal. ()

Lov na medvěda (2021) (E08) 

Kdo byl tak naivní a čekal, že to se Seanem zase bude fungovat? Seriál, co působí jako dostatečné upozornění na to, jak by člověk opravdu nerad skončil. ()

Nebeská modř (2021) (E09) 

Zdejší čísla sice stoupají, já se ale ke konci seriálu začal už skoro až nudit. Nějak si Alex zasloužila, aby mi ta její strastiplná cesta už příliš nezajímala. ()

Ovace (2021) (E10) 

Asi tuhle minisérku více ocení ženy, zejména ty, co se ocitnou v obdobné situaci jako hlavní protagonistka. Nás nezasažené ani zdejší emoce moc nezasáhnou. ()

Reklama

Reklama