Reklama

Reklama

Valentin McKee a Earl Batess pracují jako údržbáři v městečku o čtrnácti obyvatelích. Jednoho dne se rozhodnou odejít a vydají se na cestu přes poušť za vyhlídkou lepšího zaměstnání. Tam se setkají s Rhondou LeBeckovou, seismoložkou, která měří podzemní aktivitu. A ta právě nyní nevysvětlitelně stoupla. Po cestě najdou starého Edgara, který nehnutě sedí na sloupu elektrického vedení a nepochybně se tam před něčím schovává. Pak nacházejí mrtvoly svých spoluobčanů. To už není legrace, v kraji se děje něco záhadného. Val a Earl se vracejí do městečka. Z Changova obchodu se snaží zavolat do nejbližšího většího města, spojení ale nefunguje. Mezitím už zjistili, že je pronásledují podivní obrovití červi, kterým z otevřené tlamy vylézají chapadla. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle musí pobavit každého, kdo četl nebo viděl Dunu. Je to horror? Sci-fi? Komedie? Akční cokoliv? Snad od všeho trochu a kupodivu velmi dobře namíchané. Dvojka Bacon/Ward je výborná, triky hodně dobré, příběh sice jednoduchý, ale natočený tak nějak velmi přijatelně. A jako bonus vědátorka s nádhernýma nohama. Berte, nebo nechte ležet. Ale radím berte. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý, herci jsou jeden sympaťák vedle druhýho a ti megačervíci byli správně kreténský :-) Sečteno podtrženo skvělá zábava na jeden dusnej letní večer, přestože se o horor (opět) nejedná, jako dobrodružná (trošilinku krvavá) komedie to však šlape jak hodinky. A Kevin Bacon je tady správnej bad-ass. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Zaplaťpámbu za to, že na zahradě na chatě nám řádí „pouze" slimáci. Jsou to sice bestie, co dokážou řádně zkrouhnout úrodu, nicméně proti těmhle červům jsou to úplní nevinní beránci a začátečníci. Na druhou stranu (si) musím přiznat, že (narozdíl od zdejší většiny) si JÁ užiju mnohem větší zábavy při jejich likvidaci rozdupáváním popř. rozpouštěním v soli než u sledování tohoto snímku. Tremors je (možná) roztomilá blbůstka, která (ne)urazí, na druhou stranu ani nijak nenadchne. P.s. když už jsem zmínil ty slimáky, pokud si chcete užít zábavy, sáhněte raději po tomto kousku http://www.csfd.cz/film/216247-slimak/ p.p.s za jedno, ale tomuto snímku Rona Underwooda vděčím. Konečně jsem přišel na to, kde Sergej Bubka trénoval na svůj světový rekord. Jj, Rusáci byli vždy vynalézaví a „mistři motivace“. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Očividne najlepší diel z celej sérií, Kevin Bacon, Fred Ward a Michael Gross nám vynahradzujú celý zbytok filmu, po vtípky, až po akciu po ktorých vám budú behať mrazy po chrbte. Príšera, bola výborná, aj keď občas mi to pripomínalo obrovitého had, ktorý prehltne každého, kdo mu pôjde do cesty. Aj keď sa jedná o nízkorozpočtový horor, nevyzerá nato, a splnil všetky moje očakávania, scénka keď príšerka chodí pod zemou a žere ľudí na ktorých narazí je nezabudnuťelná 100 percent. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

What the hell is going on! I mean what the hell is going on! 1) Jednohvězdičkový film se mně nejasným způsobem zatoulal do červených čísel. 2) 32letého chlapecky vyhlížejícího Kevina Bacona jsem sledoval s chutí, protože mu to slušelo. Jemu dávám druhou hvězdičku. 3) A ti čtyři zatoulaní červi z Arrakisu (pro neznalé - román Duna od Franka Herberta) se nejmenují Graboidé, Suckoidé, Snakeoidé či snad Stumpies. Pokud si dobře vzpomínám, nejmenují se nijak. No way these are local boys. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • Keď Burt použije sloniu pušku na graboida po prvýkrát, je jasne vidieť, že ide o extrémne ťažkú zbraň. Neskôr, keď ju podáva Miguelovi, on ju bez problémov chytí za pažbu jednou rukou. (beso74)
  • Červi z tohoto filmu mají mnoho podobných charakteristik jako červi z filmu Duna (1984). Jsou velcí, masožraví, žijí pod zemí, mají obrovská ústa a pohybují se podle vibrací, které na povrchu vyvolává potencionální kořist. (Džejkop)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Reklama

Reklama