Reklama

Reklama

Epizody(38)

Obsahy(1)

Sakamichi je těžkým otaku, milující anime a mangu, a tak každý týden jezdí přes 90 kilometrů do Akihabary pro nejnovější hry a hračky na svém kole. Při vstupu na střední školu se těší až se potká s lidmi, kteří sdílí jeho vášeň, ale brzy zjistí, že anime klub je již zaniklý pro nedostatek členů. Mezitím ho pozoruje výborný cyklista a spolužák Shunsuke, jelikož ho viděl jet v neuvěřitelné rychlosti i přesto, že jel na tak těžkém "maminčině kole." Nyní se Sakamichi musí rozhodnout, zda-li zůstane ve svém rádoby anime klubu nebo jestli se přidá k Shunsukemu a dalším novým přátelům do kompetitivního cyklistického klubu, kde ho čekají těžké závody a další dobrodružství. (Kingi)

(více)

Recenze (4)

Zuzyzss 

všechny recenze uživatele

Hned se mi chce začít druhou řadu! Neuvěřitelně zábavné. Přátelství a týmový duch postav mi nejednou vehnal slzy do očí. Inspiruje houževnatostí a neústupností. Jedno z nejlepších sports anime, které jsem viděla. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty jezdíš na kole, že jo!" "Jak jsi to poznal? My se známe?" "Ne, ale kdykoli někomu půjčím mojí flašku na pití, vždycky se zeptají, jak se z toho pije. JEN cyklisti ví, že se to musí povytáhnout zubama a tím, že jsi ji stiskl, jsi vytvořil větší proud pro pití." "Ty jsi detektiv?" "Ne, já jsem cyklista!" :-D //////// "Proč? Proč mi to nejede!!! Už jsem ujel 30 kilometrů a kopce, které mi vždy šly, teď nejsou zábavné!!" "Zkus si přehodit o 2 kolečka níž, pojedeš pomaleji, ale půjde to líp." "MY GOD! Opravdu! To je skvělé!".... :-D :-D ///////// A takových hlášek je tam mnoho. Ze začátku velký potenciál, ale teď už se jen chlamu, jak ten hlavní hrdina, který má snad IQ kolem 70 (nežertuji), se všemu diví, nic bez slovní rady ostatních nedokáže a ... pořád se všemu diví :-D Jediný důvod, že pokračuji ve sledování, je právě chtíč se dozvědět, co tam zas zmrví a jak tam medovou řečí budou popisovat krásy bajsyklů. Ano, jízdu na kole mám hrozně rád, ale pokud tam přirovnávají 24km/h na kole k raketové střele a rozplývají se nad tím 5 minut v kuse... to je trochu moc :-D U všech anime sportů (basket, baseball, ...) jsem to spolkl, ale tady jim to prostě žrát nedovedu :-D Jen se musím stále chlamat. Prozatím 50% ... Dokoukáno... Jakožto osoba, co jezdí na kole, tomu nemohu dát nic jiného, než odpad. Poslední x episod bylo tak nehorázně nudných, že jsem je ani nevnímal. "Jedou tak rychle!!!" a přitom jim 400 metrů jízdy zabere 24 minut = celou episodu. Samé kecy, samé zrychlování a cíl v nedohlednu. Neuvěřitelné sr*čky. Fakt nemůžu jinak. 10% za začátek [edit 6. 2. 2015]: @Zuzyzss: Are you fu**ing kidding me? -_- ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné, že naprosto klišoidní sport anime postupy dokážou oživit i tak nudnou záležitost, jako je cyklistický závod. Dost koukatelné, i když závody jsou zbytečně natahované. ()

Reklama

Reklama