Reklama

Reklama

Jowamuši pedal

(seriál)
  • Japonsko 弱虫ペダル (více)
Trailer 1
Animovaný / Komedie / Sportovní / Drama
Japonsko, (2013–2023), 54 h 23 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Wataru Watanabe (komiks)

Hudba:

Kan Sawada

Hrají:

Júičiró Umehara, Džun Fukušima, Šótaró Morikubo, Rjóko Širaiši, Džun'iči Suwabe, Rie Takahaši, Cubasa Jonaga, Jošiki Nakadžima, Daisuke Kišio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(137)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2013) (S01) odpad!

"Ty jezdíš na kole, že jo!" "Jak jsi to poznal? My se známe?" "Ne, ale kdykoli někomu půjčím mojí flašku na pití, vždycky se zeptají, jak se z toho pije. JEN cyklisti ví, že se to musí povytáhnout zubama a tím, že jsi ji stiskl, jsi vytvořil větší proud pro pití." "Ty jsi detektiv?" "Ne, já jsem cyklista!" :-D //////// "Proč? Proč mi to nejede!!! Už jsem ujel 30 kilometrů a kopce, které mi vždy šly, teď nejsou zábavné!!" "Zkus si přehodit o 2 kolečka níž, pojedeš pomaleji, ale půjde to líp." "MY GOD! Opravdu! To je skvělé!".... :-D :-D ///////// A takových hlášek je tam mnoho. Ze začátku velký potenciál, ale teď už se jen chlamu, jak ten hlavní hrdina, který má snad IQ kolem 70 (nežertuji), se všemu diví, nic bez slovní rady ostatních nedokáže a ... pořád se všemu diví :-D Jediný důvod, že pokračuji ve sledování, je právě chtíč se dozvědět, co tam zas zmrví a jak tam medovou řečí budou popisovat krásy bajsyklů. Ano, jízdu na kole mám hrozně rád, ale pokud tam přirovnávají 24km/h na kole k raketové střele a rozplývají se nad tím 5 minut v kuse... to je trochu moc :-D U všech anime sportů (basket, baseball, ...) jsem to spolkl, ale tady jim to prostě žrát nedovedu :-D Jen se musím stále chlamat. Prozatím 50% ... Dokoukáno... Jakožto osoba, co jezdí na kole, tomu nemohu dát nic jiného, než odpad. Poslední x episod bylo tak nehorázně nudných, že jsem je ani nevnímal. "Jedou tak rychle!!!" a přitom jim 400 metrů jízdy zabere 24 minut = celou episodu. Samé kecy, samé zrychlování a cíl v nedohlednu. Neuvěřitelné sr*čky. Fakt nemůžu jinak. 10% za začátek [edit 6. 2. 2015]: @Zuzyzss: Are you fu**ing kidding me? -_- ()

Grande Road (2014) (S02) odpad!

První tři episody pokračují v duchu konce série minulé. Naprosto o ničem, na těch kolech snad nejedou. Jedou 50km/h, zavřená pusa, jeden u toho žvejká tyčinku, -stále- zrychlují a zrychlují a přitom je stále někdo předbíhá, pořád kecají a 24 minut jim trvá ujet 600m. Popírají zákony gravitace a logiky jízdy na kole... Je to tak komické, až je to smutné. Prozatím 10% || EDIT 28.12.2014 || Už to skončilo? Ani nevím. A nechce se mi to ani hledat. S tímto neztrácejte čas. Pokud hledáte nějaké psychologické povídání uprostřed "akce", mrkněte na Death Note, nebo klidně i na Kaiji-ho. Ten byl o MNOHO zábavnější. Yowamushi bych vyhlásil za jedno z nejhorších anime roku 20xx (ano. 2 x-ka. Ne jen jedno...) [Update 10. 03. 2015]: Díky bohu, že máme něco jako Yowamushi Pedal! Každé pondělí chodíme s chlapama do hospody, pak se vrátíme na pokoj a pod vlivem 2-3 pivem zkoukneme další episodu, kde stále jedou, stále zrychlují, stále řvou a dýchají jen nosem, vykecávají se u toho, dívají si na prdel, třou se, hlavama o sebe ťukají a pokud je seriál zaměřen na hlavního hrdinu, tak i fňukají :-D Děsím se, co budu dělat se životem, až tyto zábavné pondělí večery skončí a my se po hospodě nebudem mít na co koukat :-D Yowamushi je šílenost, díl co díl horší, xichty, andělská křídla, praskající rámy, toto show má "fšechno"! Boha jeho... Šílenost to je :-) [Update 17.3.2015]: Po dnešní ep je mi jasné, že toto show psal a ztvárnil někdo, kdo se ke kolu přiblížil jen na wikipedii... Jak může člověk zrychlovat do kopce, když má vepředu největší kotouč, vzadu také největší a pak přehazuje zadní na stále menší a menší a náš hlavní hrdina vykřikuje "Och ne!! Je na 5. kotouči, ještě má 5 před sebou!!!" a ostatní lidé komentují jeho jízdu "On pořád zrychluje!!!"... To je tak idi*tická věc, že lituji absence ještě horšího hodnocení na čsfd. ()

Glory Line (2018) (S04) odpad!

Ne, nejsem zaujatý. Koukal jsem na první dvě série a opravdu je to tak špatné. Na téhle sérii není NIC, co by stálo za to se na to koukat. Možná tak pod vlivem drog s partou kamarádů, když se potřebujete nad něčím zasmát. Ideálně kamarády cyklisty. Nevěříte? Zkuste vydržet celých 5 minut sestřihu Andyho a Franka (jeden cyklista si pojmenoval své kozy...): you.tube 10 % ()

Reklama

Reklama