Reklama

Reklama

Brad Pitt hraje ve filmu Bullet Train nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány, protože Beruška se při své nejnovější misi v nejrychlejším vlaku světa dostane do křížku se smrtícími protivníky. Jejich cíle jsou vzájemně propojené, a zároveň protichůdné. Konec trati je pouze začátkem nepřetržité divoké a vzrušující jízdy napříč moderním Japonskem. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (881)

somnar 

všechny recenze uživatele

Mnohem víc Deadpool než Wick v takové té nejotravnější kombinaci, kdy je to sice brutální, ale naprosto infantilní, přesto se to na konci nestoudně tváří, že to celou dobu směřovalo k tomu, že jste se o tu sebranku měli nějak hlouběji zajímat a emocionálně její rodinná pouta a bratrské ztráty prožívat, přitom jste hlavně rádi, že tahle úmorná cesta nejrychlejším vlakem konečně končí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na Bullet train, jsem se hrozně těšil a dostal jsem přesně to, co jsem dostat chtěl. Nadupanou, vtipnou, akční, krvavou jízdu. Hláškující Brad Pitt, je zde výborný (jak jinak a zřejmě jeho poslední akčňák) a skvělá Joey King, která si hned dvakrát, během krátké doby, zahrála nemilosrdnou princezničku. Víceméně, všechny postavy byly fájn. Skvělý film. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jelikož ani Citrón s Mandarinkou nebyli trapní, Brad mě stále baví a celý film byl mile brutální, docela dobře jsem se bavila. Místy se hektické tempo poněkud zadrhlo a konec už byl hodně omšelý. Ale některé nápady se vydařily, ať již Beruška na chytrém záchodě, nebo maník, s nímž si Beruška vyměnil části oděvu. Jen by mě zajímalo, kde udělali balzamovači chybu u Sandry Bullockové. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fascinovalo mě, jak si všichni byli jistí, že vlak dojede na čas na Kjota. To v ČR díky výlukám se jede z Prahy do Kolína přes Finsko s tím, že musíš ještě přestoupit na tramvaj a pak na lanovku , al eponechme stranou dokonale vymyšlenou železniční situaci u nás a zpět k filmu. On je to vlastně taky takovej vlak rozjíždí se pomalu, aby do cílové pásky přisvištěl ve velmi solidní rychlosti. Mezi tím nám scénáristi dopřávají kkýble různých zvratů, dějových překvápek, vyprávěcího flirtování s divákem a tomu všemu vládně poměrně bizarní sestava v čele Piťasem, no a ono to člověka začne postupem času docela bavit ač mu je úplně jedno, jak to vlastně dopadne, protože chodí Piták vlakem, na koho se koukne, toho Brad bouchne a to baví, ne že ne. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si film, v ktorom by Pitt robil šero, respektíve námet v ktorom by otŕčal svoj face, by nedosahoval najvyššej, kvalitatívnej úrovne. Áno, zvládli to všetci, čo pichli do tohto "hovna", ktorá viac ako solídne smrdí po zábave. Ten "TarantinoRitchi-vský" nádych sa nedá uprieť, ten z toho doslova chrčí. Výborná záležitosť .. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (38)

  • Had objevující se ve filmu není jedovatý. Jedná se o užovku tenkoocasou neboli elaphe taeniura. (korndaddy)
  • Vlak začíná svou cestu z Tokia v noci a do Kjóta přijíždí ráno. Ve skutečnosti všechny vysokorychlostní vlaky na lince Tokaido začínají jezdit v 6 hodin ráno a přestávají jezdit o půlnoci. Neexistují žádné jízdy přes noc. (mikki089)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama