Reklama

Reklama

Země dinosaurů 8: Doba ledová

  • USA The Land Before Time VIII: The Big Freeze (více)

Obsahy(1)

Nožička,Sára, Spike, Zobka a Pírko - vaši dinosauří kamarádi jsou zpátky v novém okouzlujícím celovečerním dobrodružství z oblíbené série Země dinosaurů. Naši oblíbení dinosauři z velkého údolí jsou zase tady, aby vám vyprávěli nejčerstvější dobrodružství o sněhu, který u nich poprvé napadl a každého mile překvapil. Pak ale naši kamarádi zjistí, že i malé legrační sněhové vločky mohou ohrozit jejich přežití. Čeká vás dojemný příběh o přátelství a rodině, kouzelná animace a krásné písničky v povedeném filmu, který kromě sněhových lavin přinese i přívaly zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

pekas 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím za sebe, nejsem cílový divák. Pro děti je to pěkná série a tento díl je jeden z těch, co se mi docela líbí (teda ne že bych si to sám pustil, jen když náhodou přihlížím). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mám rád film Země dinosaurů od Dona Labuta, ale opravdu nemám rád jejich pokračování který jsou nemastné a neslané. Je pravda že jsem jich zas moc neviděl ale ty který jsem viděl mě moc nebraly. Příběh je šíleně ohraný, a celý je to celkem pruda dokoukat. Naneštěstí animace je pěkná a dobře se i na film kouká ale není to prostě nic moc. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá téma (mini) doby ľadovej, v ktorej postavičky riešia viacero dejových línií. Má to hravosť, poučenie i detský humor je vcelku vkusný. Druhý najlepší film animovanej série o dinosauríkoch po prvom filme. Osmička priniesla príjemné prekvapenie, aspoň z pohľadu toho, že divák očakáva z filmu na film čoraz slabší výsledok. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Změna kresby. Pokrok ke kombinaci klasické kresby a animace bohužel místy bolestivě skřípe, což se podepisuje na příběhu. Atmosférou se jedná o jeden z nejlepších dílů, ale kvalita příběhu jej táhne dolů. ()

Reklama

Reklama