Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři roky po vampýrském incidentu se upíři vracejí do amerického maloměsta. Vede je uhrančivá Regina a její zájem je především soustředěn na mladíka Charlieho, zodpovědného za smrt Reginina bratra. Podaří se jí ho kousnout a unese ho do tajuplné vily. Charlie je však připraven bojovat… (oficiální text distributora)

Recenze (79)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Typické pokračovanie. Viac monštier (pribudne i vlkodlak), viac krvi, väčší bodycount, stieranie pravidiel prvého dielu ... proste ako nám to rozpovedal Randy v druhom Vreskote. To by bolo všetko fajn nebyť doslova deravého scenára. Absencia deju je nahradená tupými s ničím nesúvisiacimi scénami (napr. Regina vo Fright Night) a až príliš okatým vykrádaním jednotky v rozhodujúcich zvratoch (zrkadlo, svetlo). A viem si predstaviť aj lepšiu hlavnú upírku ako Julie Carmen. Napriek tomu fajn upírsky horor á la 80s. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

O level horsi, nez original, ale stale 80's horor/comedy kvalitka, kterou opet tahne vyborna hudba Brada Fiedela. Misto gay upira zde navic mame celou bandu v cele se sexy upirkou a zatimco v jednicce byl Roddy McDowall po vetsinu filmu neverici pritez, tady uz to jeho Peter Vincent diktuje jako spravny fearless vampire killer. Dalsi upgrade je fakt, ze Charlie zde ma i pres svuj strasny 80's uces hezci pritelkyni, nez v prvnim dile. 6/10 ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Ani jsem o tomhle pokračování netušil, že existuje. A o moc bych nepřišel. Není pravda, že je toho ve dvojce více, spíše naopak. Napětí zmizelo, humor zmizel, děj se ztratil. Na vině je stoprocentně režisér a scénárista, protože většinu filmu se nic neděje a vleče se to ve velice pomalém tempu. Sympatické postavy naštěstí zůstaly, upírů je tu trochu více, včetně mého oblíbeného béčkového záporáka Briana Thompsona a finále má celkem grády. Takže dávám za 3*, ale jednička je mnohem lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1985 natočil americký režisér a scénarista Tom Holland snímok "Fright Night" (Hrôzostrašná noc). Bol to atmosferický a zároveň i hodne zábavný vamp-horror. O tri roky neskôr, v roku 1988, prebral štafetu Tommy Lee Wallace a zrežíroval vcelku podarené pokračovanie "Fright Night 2" (Hrôzostrašná noc 2), ktoré plynule nadväzuje na prvú časť. Mladík Charley Brewster musí čeliť hnevu mocnej upírky Reginy. Prišla pomstiť smrť svojho brata Jerryho. *** ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejslavnějšího homokládského hororu ever je sice méně gay, přesto do něj tvůrci nacpali jednoho vampa ve vedlejší roli, který vypadá jako ultrabukvice a rozhodně mi roztáhl úsměv od ucha k uchu. Jestli takový image v dané době někomu naháněl strach, tak snad jen latentním homosexuálům (no offense ;-). Dvojka je více akční než první díl, její postavy jsou ale stejně hloupoučké a stejně amatérsky zahrané jako v jedničce. Za masky a pár komických situací, podotýkám nechtěných, dávám 20%. Btw main character is the real cock. ()

Galerie (41)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama