Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honey Whitlock je hvězda každým coulem, i po čtyřicítce je stále krásná, bohatá a nemá o nabídky nouzi. Přijíždí do Baltimore a netuší, že ji zde čeká ta nejbláznivější šance. Unesou ji totiž nezávislí filmaři a šílený režisér Ceal ji chce obsadit do svého nového undergroundového snímku. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Šílenost. Nápad nebyl úplně špatný. Nicméně, film mě vůbec neuchvátil. Tak že o něm nemůžu mluvit v superlativech. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

In: Pier Paolo Pasolini, Rainer Werner Fassbinder, William Castle, Sam Fuller, Kenneth Anger, Herschell Gordon Lewis, Andy Warhol, David Lynch, Otto Preminger, Pedro Almodóvar, Spike Lee, Sam Peckinpah, . Out: Robert Zemeckis, David Lean, Tom Shadyac. Zaujímavý komentár: Wallas. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Waters si robí prdel z Hollywoodu, z indie scény, zo seba samého. A opäť je okúzľujúco nechutný, úchylný a hlavne mega-vtipný. "Do you know why I became a pornostar? When I was ten years old, my entire family fucked me under the christamas tree. Jingle balls, jingle balls - my stupid brother started singing." ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No jako pěkné to je a je tam víc než pár vychytaných scének :D ale celkově jsem nepochopil proč Waters tak moc vybočil ze svého underground-úchyl stylu, aby natočil takový skoroHollywoodsky vypadající film, který je v zásadě právě o totálním undergroundu válčícím s nesmyslným a nenasytným hollywoodem? .....Tak trochu tuším, že on by mi na to se svým cynickým úsměškem a krutým nadhledem řekl něco jako: Je to film, zábava a byznys... .Chápu, ale i tak bych zrovna od něho čekal něco rafinovanějšího :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ak ste videl jeden film Johna Watersa, videli ste vsetky. Ja som videl Pink Flamingos a este jeden. Toto je len dalsia strata casu, a nic sa tam nedeje : 5 % ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Nenávisť voči hollywoodu, anarchia a totálny filmársky underground prezentovaný všetkými klišé hollywoodu zaobalenými v stereotypnej a primitívnej naratívnej štruktúre ala Hollywood. Ten film v podstate je to, čo sám kritizuje a to je na ňom geniálne. A dobré vtipy ktoré pobavia nejedného cinefila, fantastická mizanscéna a na posratie sexy Mellanie Griffith. Yeaaaah!!! ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Your Hollywood system stole our sex and co-opted our violence, so there's nothing left for our kinds of movies!" Vystrčený prostředníček mainstreamové produkci, který obsahuje překvapivý počet citovatelných a pravdivých výroků. Škoda, že to až taková anarchie, že se to dost rychle přejí. ()

Reklama

Reklama