Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Klasický Netflix spotřební materiál. Není to žádný zázrak, ani ne průměr, ale zároveň žádná nekoukatelná sra*ka. Komedie o rodince, kde jsou děti na prášky z mamky, která jim logicky zakazuje nesmysli a chce aby se učili. Rozhodne se pro uvolnění atmosféry říkat celý den ano a tím ukázat, že i ona kdysi i nyní se umí bavit. Je tu pár vtipných scén, ale bohužel tvůrci nebyli při plnění úkolů moc kreativní a tím to strádá. Závěrečné poučení u dvou ze tří dětí je hezký a i díky tomu dávám 2* ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelné a stejně tak hloupé. Žasnu, že tam někdo něco našel více, než skvělou Jennifer Garner, která se snažila přetrhnout, aby tuhle blbost zachránila...Nemohl jsem najít skoro nic k zasmání, nakonec to skončilo jako drama se ztrátou mobilu a prozřením zlobivého děcka..nuda na 2. A ten vypěněný dům..asi se děti mezi 3 až 6 zabavili i u obrazovky...Nakonec hapíčkvá slaďárna made in chůlívúúúd..s tatíkem, co se po desítce let probudil, že je fotřík...právník? To snad ani náhodou.. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Je to prostě normální rodinnej flák, kterej má možná lepší myšlenku než samotný provedení. A u té myšlenky bych se rád pozastavil, páč jestli někomu přijde inspirativní, skrz hec vašich dětí a následnou jejich odměnu v podobě dne s odpovědí ANO, tak achtung, achtung, achtung! Mojí ženu to pro naše ratolesti napadlo a... I když jsme neprováděli takový zvěrstva jako v Yesday, tak moje nervy přesto solidně tekly! Opatrně rodinky... :) 55% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čakal som bláznivú komédiu a musím uznať, že je cítiť z toho ten pokus pripraviť divákovi presne takýto zážitok. Otázka už len znie, do akej miery je táto komédia vtipná. Podľa môjho názoru nie veľmi, nie je tu zapamätovateľná scéna, nie je tu niečo, kedy vybuchnete smiechom. Nezachránila to ani sympatická Jennifer. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve většině až moc nerealistické, a právě kvůli tomu je Yes Day v porovnání s Yes Man suverénní poražený. Garner příšerně přehrává, Rammírez přehrává jen trochu a většina vtipných scén je o několik minut delších, než by bylo zdrávo a vtipných tím pádem přestávají být. Scéna se zmrzlinou? Fajn! Proč má ale proboha snad 5 minut a je po 2 jasný, jak dopadne? Stejně tak Prskaná. Potenciál to prostě nějaký mělo, ale ani zdaleka není film tak vtipný, jak by mohl, mít lepší scénář. Pokud si ale jen chcete s přítelkyní v pátek večer pustit nějakou krátkou, nenáročnou zábavu, u které vypnete mozek, bude se Yes Day líbit. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama