Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (130)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem byl upřímně docela zvědavý. Tvorba Guye Ritchieho mě baví a i film Gentlemen byl dobrá zábava a hodně jsem čekal na to, jak to bude vypadat v seriálové verzi. A nejsem zklamaný, protože myslím, že jsem dostal přesně to, co jsem očekával. Je na tom vidět vliv Ritchieho, speciálně v prvním díle, kdy se toho děje taková hromada, že snad ani nejde všechno vstřebat. A i když postupně tempo poleví, tak jde pořád o slušný nášup událostí a další pokračování bych si dal s chutí. K tomu to má skvělé obsazení. Theo James hraje vévodu s parádou, Danny Ings si naprosto stejně dává jeho ujetějšího bratra, na rodinku dohlíží až trestuhodně nevyužitý drsňák Vinnie Jones a radost mi udělala účast Kayi Scodelario, která má v téhle roli šmrnc. Navíc to má každou chvíli nějakého zajímavého hosta ve vedlejší roli. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie si natočil podle svého filmu i seriál, je to taková snobská gangsterka.Je to vtipný, svižný a Ritchiem to smrdí skoro v každém záběru a to já rád. Hlavní dvojice je sympatická a Susie Glassová je tu sexy a narovinu jsem herečku hned nepoznal. Doufám, že se dočkáme další série protože na tohle se fakt dobře kouká a tohle téma neomrzí, včetně toho humoru. 85% ()

Reklama

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Pravda. V závěru trochu dochází dech.. Ale pořád je to nálož, která tu dlouho nebyla! Přesně v Guyově stylu, tak jak to máme všichni rádi - drsně a zároveň s břitkým humorem, sarkasmus, macho-style, britsky chladný ale zároveň legantní... = prostě pro opravdové GENTLEMANY!!👌Obecně nejsem zastánce pokračování sérií, ale tady bych udělal výjimku a na dvojku bych se určitě těšil!👍 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie brutálně vykrádá sám sebe. Proč taky ne, když to nikdo není ochotný udělat za něj. Seriál Gentlemani působí jak kdyby Guy vytáhnul všechny alternativní verze scénářů a nepoužitých charakterů z Podfucku, RocknRolly a Gentlemanů, hodil mixéru a pěkně promíchal. Obsahuje to v podstatě všechno co chcete aby to obsahovalo a výsledkem je gentlemanská popkornová gangsterka, kterou nám prostě nikdo jiný momentálně nenabízí. Úspěch seriálu přeji a otázka zní, bude další série? ()

Niflheim 

všechny recenze uživatele

75 %. Ritchieho rukopis je ve scénáři nesmazatelný a úsměvně poukazuje na svá předcházející mistrovská díla. Boxování, obchod s marihuanou, soužití s cikány, přejíždění mezi kontinentem a ostrovy… Scházela mi ale lehkost ve filmařině jako takové. Střihem a prací s kamerou Gentlemani nepřináší nic svěžího, postrádám více vyřčené akce a zapamatovatelné dialogy. U leckterých postav mi přijde, že se promarnil potenciál. Neshoduju se s mnoha hodnoceními, že ve druhé půlce tomu docházel dech. Naopak, seriál vcelku dobře gradoval, vrchol měl ale v pátém díle. Dlouho se prostě zaplétalo a moc krátce a plytce rozplétalo. Bavilo mě to? Spíš ne… Jsem zklamaný? Také spíš ne… U Guye neumím být zcela objektivní, po této sérii ale znova asi nesáhnu. Faktem každopádně je, že za zhlédnutí to stále stojí a necelých sedmi hodin sledování nelituju. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama