Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (132)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POTŘEBUJEME SE VYMANIT Z PODRUČÍ ZLOČINU A BÝT SVÝMI VLASTNÍMI PÁNY…“ Filmový „Gentlemany“ žeru, ale tohle mě zklamalo…Sice je to pohodovka, občas ironickej ftip, ale není to tak nabitý dějovejma zvratama a (už vůbec ne) zajímavejma postavama, jako filmový Ritchiovky. A taky toho vtipu je pomálu. Tempo je celkem svižný, je to na pohodu, ale už se k tomu nevrátím. Možná i proto, že největší charisma tady má Vinnie Jones ve vedlejší roli. Což je takový zvláštní…    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o spin-off stejnojmenného filmu z roku 2019. 2.) Thx za titule „Veronika Kursová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Miluji vypointované kydy okolo v Ritchieho gangsterkách, které zdánlivě zdržují to napětí v dějí příštím. A když to nastane tak sakra nečekanou pointou vymazlené že je! Seriáloví “The Gentlemen” se spoustou protřelých individuí, kteří suše jen tak mimochodem trousí jednu hlášku za druhou a když konají tak tedy náležitě krutě! Opět skvělé spojení humoru suše britského a krvavě násilného. Holt dobře promícháno a protřepáno!👌 ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Seriáloví Gentlemani jsou úkazem toho, jak má fungovat seriál, který vychází z filmové předlohy. Guy Ritchie a jeho tým nenadělil pouze rozředěnou variaci na jeho filmové Gentlemany,  naopak dodal pozoruhodný seriálový tvar, který sleduje přežívání protagonisty ve světě plném nebezpečných postav, intrik a násilí. A tohle přežívání člověka prostě občas semele. Theo James po herecké stránce mile překvapil, Daniel Ings si poté nejeden moment krade pro sebe. Zdánlivě epizodické vyprávění poté vede k výtečně vybudovanému finále. Člověk chce po konci snadno více a to i přes  fakt, že tu tentokrát není Mickey Pearson nebo Coach. Tak třeba příště. Málokterý seriál si za poslední dobu tak moc říkal o 2. sérii.... ()

Filmfactorem 

všechny recenze uživatele

Nevyrovná se to Gentlemanům (2019), ale to je dokonalý film a nejlepší gangsterka, kterou jsem viděl. Ve filmu je každá scéna legendární, seriál má o dost delší stopáž, a tak je tam spousta "jen" nadprůměrných scén. Každopádně esenci si to zanechalo. Šílenství, násilí, absurdní humor, neotřelé pestré postavy, intriky a tráva. Bavilo mě sledovat vývoj jednotlivých postav, zejména Eddieho, jen konec mi přišel trochu uspěchaný oproti první půlce. Všichni herci se ztrácí v rolích, seriál dokresluje dobrá hudba. Dočkáte se Ritchiho specifického střihu, kamery a především jeho božího storytellingu, který miluju. Dejte mi další díly. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Perfektní Richie opět v plné parádě servíruje něco, so by sneslo mnohem více sezón. Krásně se to nese v duchu filmového zpracování. Podařilo se dát dokupy herce se super chemií a všichni do jednoho jsou to samozřejmě gentlemani. Hlavní Theo a Kaya jsou však úplně k sežrání. Příběh parádní, akce tu nehraje samozřejmě prim, ale pokud je, je vždy stylová. Tady jsou hlavně boží ty dialogy a nádherná britská angličtina z úst celé škály postav. No jednoduše seriálová událost roku, plný počet :) ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama