Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (74)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako první uvedu klady - dobrý nápad s únosem vlaku v tunelu, docela dobrá padoušská myšlenka s výbuchem plynovodu a s únikem z místa činu. To je asi vše z kladných prvků. Teď zápory - hlavní hrdina by se spíš hodil do nějakého romantického filmu než jako šlechtický příslušník elitní jednotky (držel ty zbraně jak prase kost), hlavní hrdinka ala doktorka, která přežije všechno mlácení a zranění (jako fakt přežije bodnutí do nohy někde v pustině, kde o ní nikdo neví - mimochodem podobné zranění a paní ve vlaku žije cca 5 minut), příslušníci elitní zásahové jednotky se všemi moderními prostředky nejsou schopni pro záchranu rukojmích udělat jako nic..... Mohla bych ještě pokračovat, ale je to zbytečné. Víc jak 2* si to nezaslouží. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ruby Rose a její komando přepadlo vlak, který mířil z Londýna do Paříže. Naštěstí je mezi cestujícími člen SAS Tom Buckingham. Naneštěstí pro diváky je to celé dost nepovedený film. SAS: Red Notice se nemůže rozhodnout, jestli bude seriózním politickým thrillerem, nebo béčkovou variací na Smrtonosnou past. Bohužel zklamává jak v práci s postavami a napětím, tak i v samotné akci a většinu času balancuje mezi trapností a směšností. ()

Reklama

Kubelle 

všechny recenze uživatele

Hele jako ono to docela funguje. Místy to bylo teda trochu hloupý, to se musí uznat. A taky mi asi úplně nedošla ta hlavní zápletka ohledně hlavního hrdiny, že je vlastně i on psychopat a tedy i vlastně docela záporák. Kdyby ten film vyšel v devadesátkách a v hlavní roli by byl Bruce Willis v bílým tilku, tak by to byla pecka. Celou dobu mi přišlo, že se spíš dívám na smrtonosnou past a s tím jsem byl docela spokojen. Za mě dobrý ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Mě to přišlo docela dobrý. Akce byla přehledně natočena, bylo jí poměrně dost a k tomu to bylo R ratingu, takže víc si stěžovat ani nemůžu. Příběh byl takový průhledný, ne moc záživný a hlavně byla přestřelená délka nebo to bylo občas zbytečně zdlouhavé. Herci v pohodě, jak hlavní hrdina tak i ta krátkovlasá záporačka. Jejich finální souboj byl hezky krvavý. Takže hodnocení na CSFD mi zde přijde trochu moc kruté. Víckrát si to asi už nepustím, ale kvůli té solidně natočené akci se to dá vidět a neurazí to. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie štyri, ale predsa. Súhlasím s vegetol.mp, že sa jedná o jedno z najviac wtf hodnotení na ČSFD. Buď si tu tupci pozreli iný film, alebo sú riadne mimo, pretože snímok síce žiadne mega scény neobsahuje, ale zato je svižný, má viac ako len slušnú akciu a letmý pohľad na psychopatov v hlavných úlohách (aj v zápornej aj v kladnej úlohe) bol určite originálny. Potešila menšia úloha aj Toma Hoppera. Sam Heughan je správny sympaťák a zároveň kus chlapa, takže mu človek celkom veril tie jeho výkony a zhodou okolností som si deň predtým pozrel po roku znovu aj Bloodshota, kde hral na opačnej strane síl. Hannah John-Kamen poznám najviac z Killjoysov aj napriek tomu, že samozrejme si strihla výraznejšie úlohy aj v Ant-Manovi 2 či Ready Player One. Ruby Rose netreba predstavovať, jediné, čo mi na nej vadilo, tak ten jej zostrih, to bolo na strelu do hlavy. Inak to malo aj zaujímavú linku týkajúcu sa pohľadu na politiku, ktorá verím, že nemusí byť ďaleko od pravdy. A čerešnička na torte samozrejme Andy, ktorý je správny "bezškrupulózny" týpek, ktorý rieši všetko a počet obetí ho vlastne nezaujíma. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)
  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)

Reklama

Reklama