Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sesterská loď Titaniku je zrekonstruována na plavbu pro bohaté lidi z vyšší společnosti. Posádku tvoří i filmová hvězda Gloria a její bodyguard Aaron. Avšak novodobý pirát Josef, odvážný a bezohledný zloděj, vidí v této plavbě příležitost vtrhnout se na loď spolu se svou partou zlodějů, kteří se snaží ukrást vzácné cennosti. Aaron musí Josefa a jeho muže zastavit dřív, než loď skončí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl panečku film... Herecké výkony nula, nula nic (většina hereček tam snad byla za bujné poprsí a tím to haslo) a to jak na straně těch dobrých, tak těch zlých. Scénář taky bída (nad některými ,,rozhovory,, zůstává rozum stát + logika postav je také mizivá + ty pistole fíha tam bylo nábojů a jen zřídka kdy bylo potřeba přebít). Některé části lodi (hlavně můstek) byli tak přehnaně jednoduché až si člověk kladl otázku, zda takto vypadal můstek Britannicu.. Odpad! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Většina céček a déček je svým amatérským zpracováním nechtěně často vtipná natolik, že za ten ,, humor '' dávám hvězdy. Tady to ale bylo jen a jen blbé. Pokud někdo ve filmu čekal sesterskou loď Titaniku (jako já) bude tuplem zklamán. Ve filmu si zahraje jakýsi parník The Brittanic s jedním komínem a tvary Titanic nepřipomínajícími ani po spolknutí lysohlávek... Herecké výkony - hrozné, dialogy - hrozné, efekty - hrozné. Co zaujmulo bylo až 50 výstřelů z Coltu 1911 na jeden zásobník.... Hrozný - ODPAD ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten typ nekvalitneho filmu, ktory je natolko mizerny az je zabavny. Vzhladom na meno rezisera je dost pravdepodobne, ze to ani tvorcovia nemysleli prilis vazne a len tak sa bavili. A co je najdolezitejsie dobru naladu, ktoru museli zazit pri natacani sa im podarilo preniest aj na divaka. Teda pokial mate zmysel pre humor a pristupite na ich hru. Potom vas mizerne triky, otrasne herecke vykony, infantilny scenar plny WTF momentov, pouzite sceny z inych filmov atd nenastvu, ale naopak pobavia. Snad jedinym sklamanim je, ze Erika neukaze kozy. No co uz. Ale stale jej to neuveritelne sekne. Najzabavnejsi je rozhodne Ice-T, ktory si svojho zaporaka uziva a trepe neskutocne bonmoty. Naproti tomu Dylan Walsh je dost mdly. Skoro to vyzera, ze to ako jediny bral vazne. Chyba. Neurobte ju ani vy a budete sa skvele bavit. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Erika Eleniak si asi oblíbila filmy s únosem na lodi. Nicméně srovnávat tuto hrůzu se skvělým Přepadením v Pacifiku je jako srovnávat Carmen Electru a vaší 60 letou sousedku. Triky děsivý, herci hrozný, nuda, zásobník se 100 náboji, muška všech je horší než pětiletého dítěte. Ani ty kozy se neukážou, takže vlastně vůbec nevím, za co tu jednu hvězdičku dávám. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Erike sa na lodi plnej teroristov asi páči, keďže si to po Prepadnutí v Pacifiku tu zopakovala. Len s tým rozdielom, že namiesto Seagala tu je hrdinným záchrancom Dylan Walsh a „desivým“ šéfom teroristov je namiesto T. Lee Jonesa Ice-T. A podľa toho to aj dopadlo. A aby toho nebolo dosť, celé to ešte skrížili s Titanicom. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Long Beach. (rafix)

Reklama

Reklama