foto

Ondřej Ládek

  • nar. 16.8.1979 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Restart
2003 51 kHz (studentský film)

TV seriály

2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Prohozz (S01E25)
Rozzvod (S01E24)
další epizody (6)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)
Giganti (S01E11)
Lexa a porno (S01E10)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2017 Megakoncert Rádia Čas (koncert)
2016 Mikulášská s The Tap Tap ve Foru Karlín (koncert)
2015 Noc a Den (koncert)
The Tap Tap - Mikulášská v Opeře (koncert)
2014 The Tap Tap v Opeře (koncert)
2013 Colours of Ostrava Radegast Czech stage (koncert)
The Tap Tap v Opeře (koncert)

TV pořady

2018 Pomozte dětem 2018 (TV pořad)
2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Světlo pro Světlušku 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Mazec (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Silvestr 2010 (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Xindl X - Byznys (hudební videoklip)
Xindl X feat. Sabina Křováková: Věčně nevěrná (hudební videoklip)
2017 Xindl X: Mýval (hudební videoklip)
2016 Summer All Stars feat. Slza: Léto lásky (hudební videoklip)
Xindl X: Na vodě (hudební videoklip)
Xindl X: Popelka (hudební videoklip)
2015 Xindl X ft. Mirka Miškechová: Cudzinka v tvojej zemi (hudební videoklip)
2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
Xindl X: Barbína (hudební videoklip)
Xindl X: V blbým věku (hudební videoklip)
Xindl X: Čecháček a totáček (hudební videoklip)
2013 Kryštof: Zatančím (hudební videoklip)
Xindl X: Casio (hudební videoklip)
2012 Xindl X: Dočasná svatá (hudební videoklip)
Xindl X: Zlato (hudební videoklip)
Xindl X: Štědrý večer nastal (hudební videoklip)
2011 The Tap Tap - Řiditel autobusu (hudební videoklip)
Xindl X: Nejlepší kuchař (hudební videoklip)
2010 Xindl X a Olga Lounová: Láska v housce (hudební videoklip)
2009 Xindl X: Anděl (hudební videoklip)
Xindl X: Dysgrafik (hudební videoklip)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Restart - povídka

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)

Hudební videoklipy

2012 Xindl X: Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace