foto

Danielle Bisutti

  • nar. 1.10.1976 (42 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Insidious: Poslední klíč
Nanny Killer (TV film)
2016 Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2013 Chuckyho kletba
Insidious 2
2009 No Greater Love
2008 Dostaňte agenta Smarta
2007 Soused
2005 Venice Underground
2003 Platonically Incorrect (TV film)

TV seriály

2019 Dwight in Shining Armor (TV seriál)
2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
2017 Máma (TV seriál)
Fancy Crackers and Giant Women (S05E04)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Za všechno může Rio (S07E05)
2013 Anger Management (TV seriál)
Charlie Dates a Teacher (S02E07)
Chirurgové (TV seriál)
Rána do zad (S09E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S13E11)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá Angličanka (S04E20)
Parks and Recreation (TV seriál)
Lucky (S04E18)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gimme a K Street Job (S05E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zákon a nepořádek (S10E18)
Rodinný podnik (S10E16)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Smallest Park (S04E08)
Private Practice (TV seriál)
Deal with It (S05E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miamský řezník (S10E08)
2010 Hollywood Girl (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mastodont v laboratoři (S06E01)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Art Museum Piece (S01E21)
2007 Žralok (TV seriál)
Blind Trust (S01E16)
Odložené případy (TV seriál)
Ďábelská hudba (S05E04)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
2005 O.C. (TV seriál)
The Risky Business (S02E18)
The Father Knows Best (S02E13)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pravdu a nic než pravdu (S01E06)
O.C. (TV seriál)
The Shower (S01E25)
The Goodbye Girl (S01E21)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Secret (S01E12)
Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2000 Strip Mall (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)

TV pořady

2009 ACME Saturday Night (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace