foto

Michael Jeffers

  • nar. 10.3.1898
    Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.5.1990 (92 let)
    Volusia County, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Podporujte svého pistolníka!
1970 Byl jednou jeden lotr
Cheyennský klub
Rio Lobo
1969 The Love God?
1968 Funny Girl
Pověste je výš
1967 Return of the Gunfighter
Ride to Hangman's Tree
The Fastest Guitar Alive
Vítejte do Zlých časů
1966 The Oscar
1965 Town Tamer
1964 Hrdinové bez kalhot
Podzim Čejenů
Robin a 7 maskovaných
1963 Flubberův potomek
Nadšením bez sebe
The Gun Hawk
The Man from Galveston
Twilight of Honor
1962 Jako zabít ptáčka
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1960 Dannyho jedenáctka
Na sever Aljašky
One Foot in Hell
Sunrise at Campobello
The Adventures of Huckleberry Finn
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Hoši z Filadelfie
Kavaleristé
Poslední vlak z Gun Hillu
The Big Circus
The Jayhawkers!
1958 Cole Younger, Gunfighter
Gunsmoke in Tucson
Kolt pro leváka
The Last Hurrah
Šerifem proti své vůli
1957 Ride Out for Revenge
The Parson and the Outlaw
Vampire, The
Šerifská hvězda
1956 A Day of Fury
Cesta kolem světa za 80 dní
Frontier Gambler
Muž v šedém flanelovém obleku
Please Murder Me
Přesvedčení
Tension at Table Rock
The Killer is Loose
The Oklahoma Woman
1955 At Gunpoint
Count Three and Pray
It's a Dog's Life
Prince of Players
The Naked Street
1954 Knock on Wood
Rose Marie
Silver Lode
The Yellow Mountain
Řeka do nenávratna
1953 Calamity Jane
Pony Express
The Man Behind the Gun
Velký zátah
1952 Atomové město
She's Working Her Way Through College
Son of Paleface
The Big Trees
The Half-Breed
V pravé poledne
Vysoké nebe
1951 Show Boat
The Bushwhackers
The Great Missouri Raid
The Last Outpost
1950 Cesta bez návratu
Gunfire
Hoedown
Western Pacific Agent
1949 El Paso
Hellfire
Masked Raiders
Pinky
Rustlers
The Doolins of Oklahoma
The Younger Brothers
1945 Náměstí kocoviny
The Picture of Dorian Gray
1944 Gambler's Choice
1943 A Scream in the Dark
1940 Jezdci noci
1939 Bouřlivá dvacátá léta
Daredevils of the Red Circle
1938 Cipher Bureau
Mr. Boggs Steps Out
1937 The Toast of New York

TV seriály

1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Am the Night - Color Me Black (S05E26)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace