foto

Francis X. McCarthy

  • nar. 15.2.1942 (75 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Angel of Christmas (TV film)
2014 Interstellar
2013 Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Imaginaerum
Seven Year Hitch, The (TV film)
2009 Interní záležitost (TV film)
2008 Story of Jen
2007 Great War, The (TV film)
2006 Černý vdovec (TV film)
Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Beacon Hill
Cesta ke dnu (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
Hranice zlomu
Jane má schůzku (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
Noční vlny (TV film)
Prokletí rodu Suttonů
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Hra o čas
2001 Skrytá agenda
Srdce na dlani (TV film)
2000 Potíže růstu (TV film)
1999 Nepřítel mého nepřítele
1998 Drtivý dopad
Pivní bratři
Winchell (TV film)
1997 Relic
1996 Tváří ke své minulosti (TV film)
1995 Cizinka
Polda na melouchu
Return of Hunter, The (TV film)
1994 Hamouni
M.A.N.T.I.S. (TV film)
Stín posedlosti (TV film)
Šílený Joe
1991 Stop at Nothing (TV film)
Špatné chování (TV film)
1990 Drsná čtvrť
Noční vidiny (TV film)
1989 Death Spa
1988 Action Jackson
Lebkouni
1987 Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
Summer School
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Komando 5 (TV film)
MacGruder and Loud (TV film)
Rebel z mé školy
That Was Then... This Is Now
Vydařená dovolená
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Carpool (TV film)
Muž se dvěma mozky
Podraz II
Šťastný konec (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Twilight Theater (TV film)
1981 Cutterova cesta
Hellinger's Law (TV film)
Páskové z Los Angeles
Pennies from Heaven
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
All God's Children (TV film)
Mutace
1979 Last Cry for Help, A (TV film)

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Osobní záležitost (E10)
Druhý vzkříšený (E09)
Tenkrát v autě (E07)
další epizody (4)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Trial and Error (S08E14)
Motiv (TV seriál)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Common Law (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Slap Maxwell Story, The (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Blind Ambition (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace