foto

Martin Balsam

  • nar. 4.11.1919
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 13.2.1996 (76 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

BAFTA

Herecká filmografie

Filmy

1997 Legend of the Spirit Dog
1995 Soldato ignoto
1994 Mlčení šunek
1993 The Black Cat
1992 The Sands of Time (TV film)
1991 Mys hrůzy
Poslední zápas
1990 Dvě ďábelské oči
1989 Oceano (TV film)
1988 Hermano del espacio
The Child Saver (TV film)
1987 Okovy slávy (TV film)
Once Again (TV film)
Soukromé vyšetřování
Sporca insegna del coraggio, La
Tyhle děti (TV film)
1986 Delta Force
Druhé podání (TV film)
Whatever It Takes
1985 Eliášův oheň
Grown-Ups (TV film)
Murder in Space (TV film)
Přání smrti 3
1984 Goodbye People, The
Innocent Prey
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
1981 People vs. Jean Harris, The (TV film)
Salamandr
1980 Bankovní konto s výstrahou
Love Tapes, The (TV film)
There Goes the Bride
1979 Aunt Mary (TV film)
Gardenia, il giustiziere della mala
Kuba
Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1978 Occhi dalle stelle
Rainbow (TV film)
Siege (TV film)
The Millionaire (TV film)
1977 Bankéři
Contract on Cherry Street (TV film)
Diamanti sporchi di sangue
Sentinel
Storyteller, The (TV film)
1976 Běsnění smrti
Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Odpočítávání smrti
Operace Blesk (TV film)
Pronto ad uccidere
Všichni prezidentovi muži
1975 Corruzione al palazzo di giustizia
Death Among Friends (TV film)
Il tempo degli assassini
Miles to Go Before I Sleep (TV film)
Mitchell
Vůně cibule
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
Trapped Beneath the Sea (TV film)
Vražda v Orient expresu
1973 A Brand New Life (TV film)
Consigliori, Il
Letní naděje, zimní vzpomínky
Money to Burn (TV film)
Sicilské nešpory
Six Million Dollar Man, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film) - a.z.
1972 Colonna infame, La
Imputazione di omicidio per uno studente
Man, The (TV film)
Night of Terror (TV film)
Pravda a lež
1971 Andersonovy nahrávky
Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
1970 Day Before Sunday, The (TV film)
Hlava 22
Hunters Are for Killing (TV film)
Malý velký muž
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 Dobří a špatní hoši
Já, Natálie
Trilogy
1967 Among the Paths to Eden (TV film)
Hombre
1966 Hon na lišku
1965 Harlow
The Bedford Incident
Tisíc klaunů
1964 Sedm květnových dní
Youngblood Hawke
Zbohatlíci
1963 Kdo to spal v mé posteli?
1962 Citta prigioniera, La
Mys hrůzy
1961 Ada
Snídaně u Tiffanyho
1960 Psycho
Všichni domů
1959 Al Capone
Uprostřed noci
1958 Marjorie Morningstar
1957 Dvanáct rozhněvaných mužů
Time Limit
1954 V přístavu

TV seriály

1990 Chobotnice 5 (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1985 Chobotnice 2 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Sixteen-Millimeter Shrine (S01E04)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Greatest Gift, The (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
Valiant Lady (TV seriál)
1952 Bible: Nový zákon (TV seriál)
Mister Peepers (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1982 Henry Fonda: The Man and His Movies (TV film) - a.z.
Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)
1979 The Horror Show - a.z.
1978 Salute to American Imagination, A (TV film)
1967 Around the World of Mike Todd
1966 Anyone Around My Base Is It

Host

TV pořady

1996 68. Annual Academy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1950 The Joe Franklin Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace