foto

Anne-Marie Johnson

  • nar. 18.7.1960 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Double Daddy
Sister Code
2014 Knock 'em Dead
2011 About Fifty
Freeloaders
2010 Suicide Dolls
2009 Čisté víno (TV film)
2002 Through the Fire (TV film)
2001 Life/Drawing
Pursuit of Happiness
1998 Život v deltě
1997 Asteroid (TV film)
1992 Why Colors?
1991 Five Heartbeats, The
Pouze obchod
Pravá totožnost
1989 Dream Date (TV film)
Robot Jox - Zápas robotů
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Hollywoodská rošáda
1984 His Mistress (TV film)

TV seriály

2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Tigerclaw (E03)
Softball (E02)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Přítomnost (S05E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt koně (S03E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Requiem (S05E07)
2006 House of Payne (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Osvobozující důkaz (S07E17)
Bojový úkol (S07E16)
Od hlavy k patě (S07E15)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Léčka (S07E07)
Kráčet na křídlech (S06E20)
Železná rakev (S06E15)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
Havárie (S06E04)
další epizody (4)
1999 Hope Island (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Mimořádná událost (S05E10)
Urážlivé výroky (S05E09)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vanishing Acts (S05E19)
1998 For Your Love (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Obětní beránek (S03E22)
další epizody (4)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vojenský soud se Sandrou Gilbertovou (S03E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1975 Solo One (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1990 Match Game, The (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace