foto

Jitka Ježková

  • nar. 7.6.1978 (41 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (10)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hlasy
Past (TV film)
2019 Dusno (studentský film)
2016 Ostravak Ostravski
Pravý rytíř (TV film)
2014 Intimity
2012 Tady hlídám já
2009 Nespavost (TV film)
O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
2007 Roming
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Po hlavě... do prdele
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
2002 Brucio nel vento
Jak chutná láska (TV film)
Nevěsta s velkýma nohama (TV film)
2001 Andělská tvář
2000 Početí mého mladšího bratra
1998 Dceruška Růže (TV film)
Ex offo (TV film)
Mladý chemik (TV film)
1997 Báječná léta pod psa
Siesta (studentský film)
1996 O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
1995 Hra se smrtí (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Zanzibar (S04E07)
2017 Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
2016 Jetelín (TV seriál)
Belka a Clyde (E64)
Švihák lázeňský (E63)
Drahomíra útočí (E62)
další epizody (62)
Rapl (TV seriál)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
Black Jack (S01E10)
další epizody (9)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
2015 Přístav (TV seriál)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Návraty (S04E02)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Loupežné spiknutí (S03E31)
Smilnění vs. smilování (S03E29)
V týlu nepřítele (S03E28)
další epizody (42)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (32)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Lechtivá (E04)
Koňak nebo whisky (E03)
Taky tě líbám (E02)
2009 Expozitura (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (4)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Tatahotel (S05E08)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2001 Duch český (TV seriál)
Nová sekretářka (E13)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Maruška (E04)
Nováci (TV seriál)
Rekomando (S01E72)
Harpagon (S01E71)
Pastouška (S01E70)
další epizody (72)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
Ptačí rodinky (TV seriál) - vyp.
2018 Africká abeceda (TV seriál) - vyp.
2016 Divadlo v Řeznické (TV film)
2014 Obecní dům (TV film)
1997 Film o filmu: Báječná léta pod psa (TV film)

Host

TV pořady

2016 DIV: Zastavte roboty (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Kdo to ví? (TV pořad)
Můžu dál? (TV pořad)
2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
2014 Bedekr (TV pořad)
Zlínský festivalový galavečer 2014 (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)