foto

Oldřich Hajlich

  • nar. 19.4.1992 (27 let)
    Hořice, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak básníci čekají na zázrak
2015 Laputa
2014 Bony a klid 2
2013 Pérák (studentský film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Pusinky
Václav
2005 Kamenný klíč (TV film)
2003 Společník (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)

TV seriály

2019 Policie Modrava (TV seriál)
Vyhaslý případ (S03E07)
2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Volby (E11)
Tajný projekt (E10)
další epizody (12)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
Výlet (E04)
Porod (E02)
další epizody (4)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Stupně vítězů (S02E31)
Eliška ráda divočinu (S02E30)
Mejdan století (S02E24)
další epizody (4)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Slaňochův smutný příběh (S06E05)
Proč je Iveta taková? (S06E02)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Na útěku (E04)
další epizody (6)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Embéčko! (S01E06)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mrtvý v hotelu (S01E04)

Dokumentární

2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

Host

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)