foto

Juno Temple

  • nar. 21.7.1989 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

  • 2013 - (Vycházející hvězda)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lost Transmissions
Zloba: Královna všeho zlého
2018 Nepříčetná
Pretenders
2017 Kolo zázraků
One Percent More Humid
The Most Hated Woman in America
2016 Away
2015 Black Mass: Špinavá hra
Daleko od hlučícího davu
Len a spol.
Maják
Meadowland
2014 Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
Zloba - Královna černé magie
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Rohy
Tajné hrátky
Uvnitř mé hlavy
2012 Jack and Diane
Mosazná konvice
Small Apartments
Temný rytíř povstal
2011 Ptáčata
Tři mušketýři
Zabiják Joe
2010 Bastard
Dirty Girl
Greenberg
Kaboom
Swerve
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
Pan Nikdo
Rok jedna
Trhliny
Zlomový rok 39
2008 Divoška
Králova přízeň
2007 Holky z naší školky
Pokání
2006 Zápisky o skandálu
2000 Pandaemonium

TV seriály

2019 Horse's Mouth (TV seriál)
2018 Dirty John (TV seriál) - herec, a.z.
This Young Woman Fought Like Hell (S01E08)
Chivalry (S01E07) - a.z.
One Shoe (S01E06)
další epizody (8)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Autofac (E08)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (10)
2013 Drunk History (TV seriál)

Dokumentární

2018 Friedkin Uncut
2012 London - The Modern Babylon