foto

Nick Gomez

  • nar. 1963
    Somerville, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2011 Soudcova žena (TV film)
2001 Největší riziko (TV film)
2000 460 podezřelých
1996 Illtown
1995 V ulicích New Jersey
1992 Zákony přitažlivosti

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Things to Do in Seattle When You're Dead (S02E02)
F.B.I. (TV seriál)
Scorched Earth (S01E15)
New Amsterdam (TV seriál)
The Karman Line (S02E05)
The Blues (S01E13)
Titans (TV seriál)
Deathstroke (S02E05)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Sunshine Switcheroo (S03E08)
Ray Donovan (TV seriál)
Family Pictures (S07E03)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Green Birds (S01E02)
Imposters (TV seriál)
Phase Two Sucks (S02E08)
Maid Marian On Her Tip-Toed Feet (S02E07)
Salvation (TV seriál)
Šílenství krále Tanze (S02E07)
Špinaví poldové (TV seriál)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Policie Chicago (TV seriál)
Bad Boys (S06E03)
Ghosts (S05E18)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Blinded by the Light (S01E06)
Salvation (TV seriál)
Z Ruska s láskou (S01E08)
Incorporated (TV seriál)
Sweating the Assets (E06)
Queen of the South (TV seriál)
Dios y el Abogado (S02E02)
Policie Chicago (TV seriál)
Fallen (S05E06)
Don't Read the News (S04E10)
2016 Falling Water (TV seriál)
Ambergris (S01E05)
Castles Made of Sand (S01E04)
Hap & Leonard (TV seriál)
Trudy (S01E04)
Chicago Med (TV seriál)
Malignant (S01E05)
Supergirl (TV seriál)
Worlds Finest (S01E18)
Policie Chicago (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
In a Duffel Bag (S03E20)
A Night Owl (S03E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Townhouse Incident (S17E11)
2015 Code Black (TV seriál)
Buen Árbol (S01E07)
Daredevil (TV seriál)
Stezka spravedlivých (S01E11)
Policie Chicago (TV seriál)
Forget My Name (S03E08)
The Number of Rats (S02E20)
Say Her Real Name (S02E17)
další epizody (4)
2014 Constantine (TV seriál)
Blessed Are the Damned (E07)
Gang Related (TV seriál)
Policie Chicago (TV seriál)
Assignment of the Year (S02E08)
The Weigh Station (S02E03)
The Docks (S01E14)
další epizody (4)
Stav ohrožení (TV seriál)
Here He Comes (E06)
Vzpomínky (TV seriál)
True Identity (S03E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Útěk (S01E07)
Černá listina (TV seriál)
Kurýr (č. 85) (S01E05)
2012 Město divů (TV seriál)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Procitnutí (TV seriál)
Slack Water (E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Job (S02E12)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
You Can Run (S06E17)
Best Laid Plans (S06E15)
Last Rites (S06E03)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Murder in GreekTown/High School Confidential (E05)
Rubicon (TV seriál)
Connect the Dots (E05)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
Zahrada rozcestí (E17)
Dr. House (TV seriál)
Hluboko skryté tajemství (S06E10)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
Dar (E07)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fight Knight (E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
V chladné zemi (S01E06)
Bratrství (TV seriál)
Things Badly Begun (S03E02)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
The Lonesome Death of... 4:7-8 (S02E03)
Dexter (TV seriál)
Dex, lži a video (S02E06)
Průhledný (S02E04)
2006 Bratrství (TV seriál)
Job 31:5-6 (S01E08)
Talk to Me (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
2005 V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Intramural (S01E08)
Scholar (S01E04)
4400 (TV seriál)
Osudová rána (S02E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Veronica Mars (TV seriál)
Musíme se lépe poznat (S01E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Mum (S03E05)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dragonchasers (S01E10)
Push, Nevada (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Someone to Count On (S01E21)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Exposing Faith (S02E21)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
The Tys That Bind (S02E06)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
Oz (TV seriál)
The Truth and Nothing But... (S03E01)
1998 Oz (TV seriál)
The Tip (S02E01)
1997 Oz (TV seriál)
Visits, Conjugal and Otherwise (S01E02)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1991 Teorie úspěchu
1989 Blue Vengeance
Mob War

TV seriály

2016 Hap & Leonard (TV seriál)
The Dive (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky